Başak Burç Yorumları 16 Şubat 2023

Başak burcunun 16 Şubat 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 16 Şubat 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunun 16 Şubat 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 16 Şubat 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 16 Şubat 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 16 Şubat 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Şubat 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Cüzdanınızın biraz sevgiye ihtiyacı var — bu yüzden anlık satın alımları hafifletmeye çalışın! Bir süre evde kalmanız veya bir süre ucuz randevulara çıkmanız gerekebilir. Sonsuza kadar sürmeyecek, iyi haber.


16 Şubat 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Açık fikirli ve sıcak bir gülümsemeyle bugün beklenmedik bir bağlantı kurun.


16 Şubat 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Oğlak ayı Kader Düğümleri ile hizalanırken, sevgili Başak, seni geride tutan eski düşünce kalıplarını aşmak için ilham alacaksın. Kendinize olan güveniniz yükseldikçe ilgi odağı haline gelerek bu destekleyici titreşimlerle yükselmenize izin verin. Ay, uğurlu Jüpiter’e açı verirken, yaratıcı fikirler derinlerden ortaya çıkacak ve sanatsal benliğinize yatırım yapmak için iyi bir zaman olacak. Bu gece ay ve Chiron çarpıştığında, dış kaynaklar aracılığıyla doğrulama aramak yerine kendi içinizde rahatlık ve güvenlik bulmak için elinizden gelenin en iyisini yaparak, kendinizde ve başkalarında kıskanç davranışlara dikkat edin.


16 Şubat 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün acı soğuk enerjisine dikkat et Başak. Büyük aydınlığımız olan kudretli güneş gökyüzünde süzülürken, Büyük Taskmaster Satürn ile tam bir kavuşumda birleşecek. Bir anlamda bu, ateş ve buz arasındaki amansız bir savaş gibidir. Bugün kötü haberler, sinir bozucu iletişim ve omuzlarınıza binen çok büyük bir sorumlulukla kara bir bulutun altındaymış gibi hissedeceksiniz. Muhtemelen tükenmiş hissedeceksiniz ve sanki tüm dünya size karşıymış gibi. Bugün de özellikle yazdıklarınıza, konuştuklarınıza, gönderilerinize ve duyurularınıza dikkat edin. Bu, yüzleşmeniz için daha fazla dram getirebilir.


16 Şubat 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş hayatınız nereye gidebilir Başak? Bugün Kova burcundaki Merkür Akrep burcundaki Güney Düğümü ve Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile kare açı yaparken, şu anda ne yaptığınıza karşı yapabilecekleriniz konusunda açık olun. Her zamanki iş rutininize, topluluğunuza ve konuşmalarınıza takılıp kalmak rahatlatıcı olabilir. Ancak iş hayatınızı geliştirmek için ufkunuzu genişletmek için kendinize meydan okumanız gerekebilir. Kova burcundaki güneş aynı zamanda Kova burcundaki Satürn ile kavuşacağından, ne yaparsanız yapın iş hayatınız için yerine oturacak yeni bir yapı oluşturabileceğini bilin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.