Balık Burç Yorumları 2 Şubat 2023

Balık burcunun 2 Şubat 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 2 Şubat 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Balık burcunun 2 Şubat 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 2 Şubat 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 2 Şubat 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 2 Şubat 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

2 Şubat 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Siz ve zengin fantezi hayatınız şu anda ünlü bir şekilde geçiniyorsunuz ve ara sıra gerçek hayatla yeniden bağlantı kurmak için yüzeye çıksanız da, yine de en çılgın hayallerinizi keşfetmelisiniz.


2 Şubat 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Zaman yavaş ilerliyormuş gibi hissedebilir, ancak emin olun bir şeyler oluyor.


2 Şubat 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bu sabah auranızdan bir yaratıcılık dalgası akacak, Yengeç burcundaki ay gökyüzünde nadir görülen bir “uçurtma” oluşumuna giriyor. Şimdi, doğal becerilerinizi ve yeteneklerinizi sergilemenin, parlaklık ve cazibeyle ışıldamanıza izin vermenin tam zamanı. Venüs ile kader düğümleri arasındaki destekleyici ittifak sayesinde, saatler akmaya devam ederken iyi hisler akacak ve ilahi rehberlik yoluyla önünüzdeki yolda netlik bulmanıza yardımcı olacaktır. Ancak, bu öğleden sonra Luna Chiron’la karşı karşıya geldiğinde, ego darbeleri veya sarsılan güven için tetikte olmak isteyebilirsiniz.


2 Şubat 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Manevi olarak en uyumlu burçlardan biri olarak, tüm kozmik değişimleri gerçekleşirken anlarsınız, Balık. Uzayın uzak noktalarında dönen bir asteroit olan Ceres, yakında geri hareket edecek. Ceres, adını Roma tarım tanrıçasından almıştır ve ayrıca daha dünyevi bir düzeyde, öz sevgiye, öz bakıma ve öz saygıya nasıl yaklaştığımızla ilgilidir. Bu geriye dönüş sırasında, bu temel temalar üzerinde derinlemesine düşünme ve ileriye dönük olarak onlara nasıl daha önemli bir şekilde yaklaşmak istediğinizi anlama fırsatınız var. Tüm bunlar hakkında şimdi arkadaşlarınızla, sevgilinizle veya eşinizle konuşun.


2 Şubat 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Balık burcu, senin olabileceğinden, ne istediğin hakkında konuş. Bugün burcunuzdaki Venüs’ün Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile 60 açı yaptığı göz önüne alındığında, profesyonel konuşmalarınızda kozmik olarak desteklendiğinizi hissedebilirsiniz. Venüs yanınızdayken ultra çekici ve büyülü biri olarak karşınıza çıkıyor. Bu Venüs enerjisi, kendinizi sohbete sokmak istiyorsanız size yardımcı olabilir. Bu sekstili önemli bir toplantı veya röportaj yapmak için kullanabilirsiniz, çünkü sekstilin enerjisi konuşmadan istediğiniz her şeyi alma olasılığını artırabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.