Balık Burç Yorumları 16 Şubat 2023

Balık burcunun 16 Şubat 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 16 Şubat 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Balık burcunun 16 Şubat 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 16 Şubat 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 16 Şubat 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 16 Şubat 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Şubat 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendine bu kadar yüklenmeyi bırak! İşten erken çıkmak veya başkalarının sizden yapmanızı istediği şeyler yerine kendi istediğinizi yapmanın başka bir yolunu bulmak için iyi bir gün. Yarın işler daha da iyi!


16 Şubat 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün dış dünyayı görmezden gelin; İhtiyacınız olan tüm gücü elde etmek için içe doğru uzanın.


16 Şubat 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bu sabah ağ oluşturmaya ve yeni bağlantılar kurmaya çalışın, çünkü Oğlak ayı Kader Düğümleri ile aynı hizaya geliyor ve sosyal ittifaklar yoluyla fırsatlara kapı açılıyor. Ancak, almak için vermeniz gerektiğini anlayarak, şu anda başkalarına da yardım etmek isteyeceksiniz. Bu akşam Luna, Chiron’la karşı karşıya gelirken kendinizi şımartırken lüksün tadını çıkarmaktan çekinmeyin. Özellikle alışveriş veya zengin yiyecekler söz konusu olduğunda, aşırıya kaçmadığınıza dikkat edin. Günün kapanışında Luna Uranüs’le aynı hizaya gelip havaya biraz heyecan katarken, bir arkadaşınızdan beklenmedik bir şekilde haber alabilirsiniz.


16 Şubat 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, günümüzün kozmik dramından kopmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Ruhunuzda ağırlık yapan kaygı ve hayal kırıklığının baskısını hissedebilirsiniz. Büyük ışık kaynağımız kudretli güneş, buzlu Satürn ile değişken bir kavuşumda birleşirken, özellikle zorluklar, mücadeleler ve zorluklar söz konusu olduğunda, hayatınızla ilgili acı gerçekle yüzleşmek zorunda kalacaksınız. Özellikle daha düşük zihinsel sağlık ve kaygı düzeyleriyle mücadele ediyorsanız, kendinizi kesinlikle yalnız ve depresif hissedeceksiniz. Kendinizi topraklamaya çalışın, dikkatli olun ve gerekirse bir terapist veya danışmanla konuşun. İzlenecek iyi bir protokol seti sağlayabilirler.


16 Şubat 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, gizli arzularınıza ve ihtiyaçlarınıza hitap edin. Kova burcundaki Merkür, Akrep burcundaki Güney Düğümü ve Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kare açı yaptığında korkutucu olsa bile konuşmanın zamanı gelmiş olabilir. Merkür bilinçaltında çalışıyor, bu nedenle ne söyleyeceğinizi veya ne zaman söyleyeceğinizden emin olamayabilirsiniz, çünkü her iki kare de inişe geçmek için inanılmaz bir baskı oluşturuyor. Yoğun hissettirse de, bunu sohbeti acil iş meselelerine yönlendirmek için kullanabilirsiniz. Kova burcundaki güneş de Kova burcundaki Satürn ile kavuştuğu için bunu yapmak için gizli yetkiye sahip olacaksınız!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.