Mart Aylık Burç Yorumları Neler? Burç Yorumu 2023 Mart

Burçlar astrolojinin en ilgi çekici alanlarından biridir. Her ay yeni bir burç sezonuna giriyoruz ve bu sezonlarda burçlarımızın etkileri hayatımızda kendini gösteriyor. Bu yazıda sizlere, her ayın başında yayınlanan ve merakla takip edilen aylık burç yorumları hakkında bilgi vereceğiz. Aylık burç yorumları, hayatımızdaki değişimleri öngörmek ve bize yön vermek için rehberlik eder. Her burcun özelliklerine göre hazırlanan bu yorumlar, gezegenlerin konumlarına, burçların elementlerine ve diğer astrolojik faktörlere göre belirlenir. Yılın 3. ayında burçların etkisini karakteriniz ve günlük hayatınız üzerinde ne kadar hissettiğinizi öğrenmek mi istiyorsunuz? 2023 yılının 3. ayı olan Mart ayında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların Mart ayı nasıl geçecek? Mart Aylık Burç Yorumları ile bu sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Koç Burcu

Koç Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Yeni Bir Görünüm

Her şey Mart’taki değişimle ilgili, Koç. Güçlü Pluto ve temkinli Satürn dahil olmak üzere altı gezegen yeni burçlara giriyor. Geveze Merkür ikincide Balık burcuna ve on sekizincide Koç burcuna süzülür. Ve 20 Mart’ta güneş Koç burcuna giriyor, böylece ortaya çıkan diğer tüm geçişlerin yanı sıra yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz.

Ayın ilk üç haftası, yarım kalmış işleri halletme ve sizi geride tutan meseleleri bitirme havasında olduğunuzu gösteriyor. Yönünüzü bulmanın yanı sıra yansıtmak ve yeniden şarj etmek için bir fırsat.

Yedinci gündeki Başak burcundaki dolunay, manevi ihtiyaçlarınızın yanı sıra her türlü iş ve sağlık sorununu vurgular. Karışımda elektrik Uranüs ile, hiç keşfetmediğiniz yetenekleri kullanmak için bir fırsat doğabilir. Oldukça kazançlı da olabilir.

Ayılma Satürn yine 7 Mart’ta Balık burcuna giriyor. Ve Merkür zaten buradayken, bu, yaşamınızdaki birçok faktör hakkında bir tefekkür zamanı olabilir. Satürn bu bölgenin daha derinlerine doğru ilerledikçe, bazı tahribatlara neden olabilecek kör noktaların farkına varacaksınız.

Merkür Balık burcundan ayrılır ve on sekizinci gün burcunuza girer ve iki gün sonra güneş de ona katılarak size muazzam bir destek sağlar. Gerçekten elementinde olacaksın. Ve 21 Mart’ta Koç burcundaki yeni ay, yeni planlar ve projeler başlatmak için en iyi zamandır.

Son olarak Plüton ayın yirmi üçüncüsünde Kova burcuna giriyor ve 2044 yılına kadar bu sektörü etkileyecek. Bu, bilim ve teknoloji ile sosyal yaşamınızı dramatik bir şekilde etkileyecek büyük bir değişim.

Feisty Mars, 25 Mart’ta Yengeç burcuna giriyor ve evinizde bazı kapsamlı değişiklikler yapmaya hazır olacaksınız, bu değişiklikler çok gecikmiş olabilir. Artı, yerinizi baştan yaratma fırsatınız olacak.


Boğa Burcu

Boğa Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Taşıma Gücü

Astrolojide yoğun bir ay, Boğa, ihtiyatlı Satürn ve yoğun Plüton da dahil olmak üzere birçok gezegen burç değiştirirken. Sonuç olarak, yaşam hakkındaki düşünceleriniz radikal bir şekilde değişebilir.

Mart, Balık burcundaki güneşle ve sosyal sektörünüzde üç haftadan kısa bir süre için başlar. Meraklı Merkür ve ihtiyatlı Satürn’ün sırasıyla 2 Mart ve 7 Mart’ta bu bölgeye girmesiyle, burada çok fazla aktivite olacak. Kural koyan Satürn, sizi yeni çevrelerde hareket etmeye teşvik ederek sosyal çevrenizi yeniden yapılandırmanız için size ilham verebilir. Yaşlıların veya ilgi alanları ve hobileri konusunda ciddi olanların arkadaşlığını tercih edebilirsiniz.

Yedinci evdeki Başak burcundaki dolunay aynı zamanda sosyal ekseninizde meydana gelir ve enerji veren Uranüs ile bağlantı kurar. Durup dururken bir buluşma sizi harekete geçirebilir veya bir romantizmin başlangıcı olabilir. Herhangi bir daveti kabul edin ve büyük fayda sağlayabilirsiniz.

Yaratıcı Venüs, 16 Mart’ta burcunuza giriyor, bu da çekim gücünüzü artıracak. Ne istersen, onu elde etmenin daha kolay olduğunu göreceksin.

Gevşemeye ve yeniden şarj olmaya hazır mısınız? Merkür ve güneş, sırasıyla on sekizinci ve yirminci günlerde Koç burcuna ve ruhsal sektörünüze hareket ediyor. Önümüzdeki dört hafta, özellikle geçen yıl olmak üzere hayatınızı yansıtmak ve ileride ne istediğinizi düşünmek için bir şans getiriyor.

21 Mart’ta Koç burcundaki yeni ay, meditasyon veya yoga gibi bir uygulamaya başlamak için ideal bir zaman olabilir. Bunu yapmak farkındalığınızı artıracak ve daha fazla iç huzuru teşvik edecektir.

Belki de en büyük haber, yeraltı dünyası Pluto’nun Oğlak burcundan çıkıp Kova burcuna ve yirmi üçüncüde hedef ve kariyer sektörünüze taşınmasıdır. Pluto, sahip olma ve gücünüzü kullanma şeklinizi etkilemek için 2024’ten 2044’e kadar burada olacak.

Son olarak, savaşçı Mars 25 Mart’ta Yengeç burcuna geçer ve burada yaklaşık altı hafta kalır. Bu, iletişim alanınızı harekete geçirecek ve sizi benzer düşünen ruhlarla bağlantı kurmaya teşvik edecektir.


İkizler Burcu

İkizler Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

İtibarınızı Arttırmak

Sevgili İkizler, kariyer sektörünüze ve hedeflerinize odaklanma güçleniyor, bu nedenle daha fazla sorumluluk almaya hazır olacaksınız. 20 Mart’a kadar Balık burcundaki güneş, kendinizi tanıtmanın ve iyi yaptığınız şeylerle fark edilmenin tam zamanı demektir.

Geveze Merkür ikincide Balık burcuna süzülür, ardından yedincide ihtiyatlı Satürn gelir, bu nedenle itibarınızı artırmak için birçok fırsatınız olacak. Yıllar boyunca gösterdiğiniz çabanın meyvelerini de alacaksınız ve daha da büyük zorlukların üstesinden gelmeye hazır olabilirsiniz.

7 Mart’ta Başak burcunda ve ev bölgenizdeki dolunay, gerginliği ve halının altına süpürülmüş duyguları vurgulayabilir. Bununla birlikte, bir açıklama fikrinizi söylemenize neden olursa, aynı zamanda havayı temizlemenize ve sizi yeniden en iyi durumda bırakmanıza yardımcı olabilir.

Kılavuz gezegeniniz Merkür, ayın on sekizinci gününde Koç burcuna, ardından iki gün sonra güneşe geçer. Sosyal bölgeniz aktivite ile coşacak, bu da heyecan verici yeni arkadaşlıklar ve eğlenceli etkinlikler zamanı olabileceği anlamına geliyor. Hobilerinize ve ilgi alanlarınıza bağlı grupları ve kulüpleri keşfetmeye can atacak ve başka çevrelerde dolaşmanın tadını çıkaracaksınız.

21 Mart’ta Koç burcundaki yeni ay, bir süredir hayalini kurduğunuz bir hedef için çalışmaya başlamak için mükemmel. Harekete geçmek için yenilenmiş bir enerji hissedeceksiniz ve sizi harekete geçiren bu tür olumlu hislerle kaybedecek çok az şeyiniz var.

Belki de bu ayın en büyük haberi, güçlü Plüton’un burç değiştirmesi ve yirmi yıl kalacağı Kova burcuna geçmesidir. Ayın yirmi üçüncüsünde macera sektörünüze giriyor, bu nedenle seyahat, eğitim ve yeni fırsatlar, önümüzdeki yıllarda hayatınızı harika şekillerde değiştirebilir.

Son olarak, alıngan Mars 25 Mart’ta Yengeç burcuna ve özel bir bölgeye giriyor ve yaklaşık altı hafta burada kalacak, bu da iç oyununuzu geliştirmek için iyi bir zaman. Bir akıl hocası veya yaşam koçu ile bağlantı kurmak, sınırlarınızın ötesine geçmenize ve asla mümkün olduğunu düşünmediğiniz hedeflere ulaşmanıza yardımcı olabilir.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Yeni keşifler

Yengeç burcu, Mart ayı yaklaşırken uzak ufuklar ve yeni maceralarla dolu sektörünüze odaklanıyor, bu nedenle bu ay seçeneklerinizi genişletmenin ve yeni yollar açmanın yollarını arayacaksınız. Yirminci yıla kadar buradaki güneş, sizi yeni fırsatlara bakmaya, seyahat etmeye veya bir eğitim kursu almaya teşvik edebilir. Konuşkan Merkür ve sert Satürn sırasıyla 2 Mart ve 7 Mart’ta Balık burcuna geçerken, yeni bir yol izlemeye ve nereye gittiğini görmeye hazır olacaksınız. Buna bağlı kalırsanız, büyük fayda sağlayabilirsiniz.

Başak burcundaki dolunay ve yedinci evdeki konuşma ve düşünce sektörünüz sizi bir anlaşma veya sohbet konusunda duygusallaşırken bulabilir. Bir konu hakkında gerçek hislerinizi saklıyorsanız, açığa çıkabilirler. Bu, zihninizi konuşmak için bir fırsat olabilir, bu da sıkışmış bir durumun ilerlemesine yardımcı olabilir.

Nefis Venüs, 16 Mart’ta Boğa burcuna geçiyor ve bu, sosyal hayatınıza biraz daha hareketlilik katabilir. Buradaki varlığı, sizi eski arkadaşlarınızla zaman geçirmeye ve yeni çevrelerde dolaşmaya teşvik ediyor. Romantizmi arıyorsanız, bu o özel kişiyi bulmak için harika bir şans olabilir.

Kariyeriniz ve iş hayatınız, Jüpiter’in Koç burcundaki varlığıyla zaten güçlendi. Anlaşmacı Merkür on sekizincide devreye giriyor, ardından iki gün sonra güneş geliyor, böylece başarınız için çok fazla enerji ve çaba harcamaya hazır olacaksınız.

Ve 21 Mart’ta Koç burcunda bir yeniay ile bu, bir iş, ürün veya proje başlatmak için en iyi zamanlardan biri. Bu ay aşaması, coşkunuzu artırabilir ve işleri harekete geçirebilir.

Son olarak, alıngan Mars yirmi beşincide burcunuza girerek duygularınızı harekete geçirir ve daha cesur olmanız için size ilham verir. Büyük bir karar vermekten kaçındıysanız, şimdi devam etme zamanı.


Aslan Burcu

Aslan Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

İç Derinlik

Bu, bakış açınızı dramatik şekillerde değiştirecek bir dizi değişiklikle dolu bir ay Leo. 20 Mart’a kadar güneş bu bölgeden geçerken dönüşüm sektörünüze vurgu yaparak başlar. Çevik Merkür, ikincisinde karışıma meraklı enerjisini katar. Ve ihtiyatlı Satürn’ün 7 Mart’ta içeri girmesi ve iki yıldan fazla kalması nedeniyle daha da vurgulanmaktadır.

Bu, derine inme ve çekirdek düzeyde değişiklik yaratma şansınız. Bu bir gecede olmayacak, ancak önümüzdeki aylar ve yıllar içinde katmanları üzerinizden atabilecek ve sizi geride tutan her türlü duygusal yükü atabileceksiniz. Ve kim olduğunuz ve bunun sonucunda ne istediğiniz konusunda daha iyi bir fikre sahip olacaksınız.

Yedinci gündeki Başak burcundaki dolunay, özellikle derin bir duygusal ilişki veya iş veya mali meselelerle bağlantılı olanlar olmak üzere, yüzeye çıkan duyguları getirebilir. Elektrikli Uranüs’ün olumlu bir katkı yapmasıyla, size kapıları açan yeni bir aşamaya fırlatılmış olabilirsiniz ve bunun nedeni heyecan verici bir karşılaşma olabilir.

Güneş, 20 Mart’ta Koç burcuna ve seyahat ve macera sektörünüze girerek yeni bir keşif ve fırsat aşamasında çalıyor. Genişleyen Jüpiter sizi zaten cesur olmaya ve risk almaya teşvik ederken, hedeflerinizi tanımlamanın ve bir inanç sıçraması yapmaya hazırlanmanın zamanı geldi. Ertesi gün Koç burcundaki yeni ay, yeni bir girişim başlatmak için en iyi zamandır.

Powerbroker Pluto ayın yirmi üçüncüsünde Kova burcuna giriyor ki bu çok önemli. Bu dönüştürücü gezegen yirmi yıldır burada olacak, bu nedenle en ciddi ve en sıradan ilişkilerle ilgili içgörüler ve olumlu değişiklikler bekleyebilirsiniz.

Son olarak, alıngan Mars, 25 Mart’ta Yengeç’e ve özel bir bölgeye hareket ediyor ve hayalleriniz daha canlı hale geldikçe ruhunuz hareketlenebilir. Sezginiz de zirvede olacak.


Başak Burcu

Başak Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

İşbirliği

Başak, her türden ilişki bir süre daha önemli hale gelecek. Güneşin Balık burcundaki varlığı, önemli sorunları çözme ve ileriye dönük bir yol bulma arzusunu vurgular. Görev yöneticisi Satürn’ün 7 Mart’ta yaklaşık iki yıllık uzun bir kalış için Balık burcuna geçmesiyle, başkalarıyla olan etkileşimleriniz test edilebilir. Başkalarına karşı sorumluluğunuzun daha fazla farkında olabilirsiniz ve duygularınızı kendiliğinden paylaşmaya daha az eğilimli olabilirsiniz.

Yedinci burcunuzdaki dolunay, özellikle son zamanlarda ihmal ettiyseniz, kendi ihtiyaçlarınızı düşünmeniz için sizi cesaretlendirir. Biraz kişisel bakımın tadını çıkarın ve biraz şımartarak kendinize karşı daha nazik olun. Ve karışımda elektrik Uranüs ile, birisinin size hoş ama beklenmedik bir sürprizi olabilir.

Çekici Venüs, 16 Mart’ta Boğa burcuna ve seyahat ve fırsat sektörünüze hareket ediyor; bu, yoldayken, tatildeyken veya her zamanki bölgenizin dışındayken önünüzü kolaylaştırabilir. Tüm farkı yaratabilecek çekici ve yardımsever insanlarla bağlantı kuracaksınız. Romantizm de bir olasılıktır.

Güneşin Koç burcuna geçmesi ve yirminci gündeki değişim sektörünüz, dikkatinizi iş ve ortak finansmanla ilgili konulara kaydırabilir. Mevcut durumunuzu iyileştirmek istiyorsanız, şimdi bunu yapmanın tam zamanı.

21 Mart’ta Koç burcundaki yeniay, güçlenmenize yardımcı olacak yeni girişimler ve alışkanlıklar başlatmak için mükemmeldir. Tüm farkı yaratabilecek olan ay gelgitinin yardımına sahip olacaksınız.

Yoğun Plüton Kova burcuna ve yirmi üçüncüde yaşam tarzınıza doğru ilerlerken büyük bir değişim var. Oğlak burcundaki bir dönemin ardından 2024’ten 2044’e kadar Kova burcunda kalacak, bu da iş ve refahla ilgili konularda değişim ve dönüşümü teşvik edecek.

Son olarak, dinamik Mars, 25 Mart’ta Yengeç burcuna geçiyor ve bu, sosyal çevrenizi canlandırabilir ve sizi uzun süredir devam eden bir hayalin peşinden gitmeye teşvik edebilir.


Terazi Burcu

Terazi Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Yaşam Tarzınızı İyileştirmek

Terazi, hem bu ay hem de sonrasında yaşam tarzınız, işiniz ve sağlıklı yaşam sektörünüze oldukça odaklanıyor. 20 Mart’a kadar bu bölgede güneş, çabalarınızı değerlendirmek için harika bir fırsat.

İlerlemenizden memnun musunuz? Değilse, ihtiyatlı Satürn’ün yedinci evdeki bu sektöre hareketi, rutinlerinizi yeniden yapılandırmanız için size ilham verebilecek büyük bir etkidir. İş değiştirebilir, bir iş kurabilir veya sağlığınızı elden geçirmeye karar verebilirsiniz. Satürn yaklaşık iki yıl burada olacağından, bunu düzeltmek için bolca zaman olacak.

7 Mart’ta Başak burcundaki dolunay, mümkünse gevşemek ve rahatlamak için bir şans getiriyor. Programınızı basitleştirmeye ve baskıyı en aza indirmeye çalışın. Bu ay aşaması, bunalmış olma hissini artırabilir, bu nedenle, uzun bir yapılacaklar listesiyle mücadele ediyorsanız, bu şansı olumlu bir şey yapmak için kullanın.

Kişisel gezegeniniz Venüs, Boğa burcuna ve on altıncı evde yoğun bir bölgeye giriyor. Arzularınız her zamankinden daha güçlü olabilir ve bu, geçici olarak takıntılı veya sahiplenici olmanıza neden olabilir. Tutuşunuzu gevşetin ve istediğiniz her şey size daha kolay gelsin.

20 Mart’ta güneşin Koç burcuna geçmesi ilişkilerinizi ve aşk hayatınızı öne çıkarıyor. İyimser Jüpiter size zaten bir doz iyi şans getiriyorken, işler iyi görünüyor. İlişkinizi bir sonraki seviyeye taşımak ve neyin mümkün olduğunu görmek için can atacaksınız.

Ertesi gün Koç burcundaki yeni ay, anlaşmalar imzalamak, ekip projelerini başlatmak ve işbirliği ve işbirliği gerektiren herhangi bir yeni plana başlamakla ilgili yeni başlangıçlar için harikadır.

Son olarak, dönüştürücü Pluto ayın yirmi üçüncüsünde Kova burcuna ve boş zaman bölgenize giriyor ve Oğlak burcundaki kısa bir dönem dışında 2044 yılına kadar Kova burcunda kalacak. Bu süre zarfında, sizi hiç tanımadığınız yaratıcı fikirler ve dürtülerle temasa geçebilirsiniz. hobileriniz, zevkleriniz ve hatta romantik ilişkileriniz güçlü bir değişim geçirebilir.


Akrep Burcu

Akrep Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Büyük hayaller

Boş zaman sektörünüz vurgulanıyor, Akrep, bu nedenle yaratıcı dehanızı ortaya çıkarmaya teşvik ediliyorsunuz. Bu, yeteneklerinizi sergilemek, yeni beceriler geliştirmek veya önümüzdeki haftalarda ve aylarda gelirinizi artıracak bir ek iş başlatmak için harika bir zaman.

Bu, disiplinli Satürn’ün 7 Mart’ta Balık burcuna geçmesiyle mümkün oldu ve size yeteneklerinizi geliştirmeniz ve onları daha ciddiye almanız için ilham verdi. İhtiyatlı Satürn bu sektörde yaklaşık iki yıl kalacak. Ve güneş yirminci yıla kadar burada olacak, yeni olasılıklara ışık tutacak ve size cesur olma cesaretini verecek.

7 Mart’ta Başak burcundaki dolunay, sizi dışarı çıkıp sosyalleşmeye teşvik ettiği için ezber bozabilir. Bir etkinlik, özellikle diğer kişi de sizinle aynı şeylerle ilgileniyorsa, size büyük fayda sağlayan bir çağrışım başlatabilir. Birlikte harika bir ekip oluşturabilirsiniz.

Güneş, yirminci günde Koç burcuna ve çalışma ve sağlıklı yaşam sektörünüze giriyor ve önümüzdeki dört hafta, yeni seçenekleri keşfetme şansınız. Hayatınızı yeni ve heyecan verici bir düzeye taşıyabilecek her şey, araştırmaya değer. Bu aynı zamanda işlerinizi düzene sokmak ve yeni gelişmeler için alan açmak için iyi bir zamandır.

21 Mart’ta Koç burcunda yeni bir ay var ve bu güçlü ay evresi, özellikle üretkenlik, sağlık ve esenlik ile ilgili yeni alışkanlıklar başlatmak için mükemmel. Bunları şimdi uygulamak, mutluluğunuz ve başarınız için işlerin doğru yönde ilerlemesini sağlayacaktır.

Güçlü Pluto, yirmi üçüncüde Kova burcuna ve ev ve aile sektörünüze girerken, bu ay büyük bir değişim var. Gelecek yıl Kova’ya taşınmadan ve 2044’e kadar orada kalmadan önce bu yılın sonlarında Oğlak burcuna dönecek. Bu, ruhunuzda ve ev cephenizde büyük değişikliklerin olduğu bir dönem olabilir. Biraz atalardan kalma şifa yapmak ve mirasınızı keşfetmek için mükemmel bir zaman.


Yay Burcu

Yay Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Kendi kendine bakım

Güneş, Balık burcunda ve aile bölgeniz Yay burcunda yolculuğuna devam ederken, kendinize karşı nazik olmanın zamanı geldi. Gaz pedalından geri çekilmek ve yavaşlamak isteyebilirsiniz. Bu, kendinizi beslemek, iyi yemek yemek ve daha fazla dinlenmek için bir fırsattır. Güneş 20 Mart’a kadar burada kalacak, ancak ihtiyatlı Satürn’ün yedinci eve girmesi ve yaklaşık iki yıl kalmasıyla bu sektör önemli bir odak noktası haline gelebilir.

Evde daha fazla sorumluluk üstlenebilir veya devam eden bazı büyük inşaat çalışmaları ile evinizi yeniden düzenlemeye karar verebilirsiniz. Ayrıca, ekstra iş anlamına gelecek olan aileye bir üyeyi memnuniyetle karşılamanız da mümkündür.

Ay notunda, Başak burcundaki dolunay ve 7 Mart’taki hırslı sektörünüz, sizi önemli bir konudaki duygularınızı daha geniş bir izleyici kitlesiyle paylaşabileceğiniz bir konuma getirebilir. Sosyal medyadaysanız, bu size daha fazla takipçi getirebilir ve başkalarının mücadelelerinde yalnız olmadıklarını bilmelerini sağlayabilir.

20’sinde, güneşin yaklaşık bir ay kalmak üzere Koç burcuna geçmesi boş zaman etkinliklerini vurgular ve daha fazla dışarı çıkıp birkaç maceranın tadını çıkarman için sana ilham verebilir. Özellikle birkaç risk almayı seviyorsanız, elementinizde olacaksınız. Kaya tırmanışı, deltakanat ve benzeri diğer aktiviteler size gerçek bir vızıltı verebilir.

21 Mart Koç burcu yeniayı yeni başlangıçlar için birebir. Yeni bir romantizmin içindeyseniz, işleri daha da ileri götürmek isteyebilirsiniz. Bu aynı zamanda yeni bir beceri öğrenmek veya yeni bir hobi denemek için iyi bir zamandır. Yaratıcı çalışmalarınızı sergilemek istiyorsanız, başlama zamanı.

Güçlü Pluto, ayın yirmi üçüncüsünde Kova burcuna ve iletişim sektörünüze giriyor. Oğlak burcundaki bir dönemin ardından bu yoğun gezegen, 2044 yılına kadar Su Taşıyıcısı burcunda yolculuk edecek. Aklınıza koyduğunuz her şeye derinden bağlanacaksınız, bu yüzden emeğe değdiğinden emin olun.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

İşleri Kolaylaştırma

Sevgili Oğlaklar, Mart ayı başlarken yönetici görevleriyle uğraşmak ve daha organize olmak için can atacaksınız. İşlerin kaymasına izin verdiyseniz, tekrar üstesinden gelmenin zamanı geldi. Bu sağlık kontrollerini ve tıbbi randevuları ayırtın ve süresi geçmiş öğeleri yapılacaklar listenizden silin. Sonuç olarak çok daha iyi hissedeceksiniz.

Rehber gezegeniniz İhtiyatlı Satürn, 7 Mart’ta iki yıldan fazla bir süre için iletişim bölgenize hareket ediyor ve bu, işlerinizi halletme şeklinizdeki büyük değişikliklerle aynı zamana denk gelebilir. Sizi doğru yolda tutacak ve bilgi kaybetmenizi önleyecek sistemler kurmak için bir fırsattır. Hedeflerinize ulaşmanın da daha kolay olduğunu göreceksiniz.

Yine yedinci gündeki Başak dolunayı, hızlı bir kaçışla çakışabilecek seyahat sektörünüzde gerçekleşiyor. Bir molaya ihtiyacınız varsa, bir şans darbesi birdenbire mola vermeniz anlamına gelebilir. Kendinizi yeniden şarj etmek ve önünüzdeki zorluklara karşı güçlendirmek için kullanın.

20 Mart’ta güneş Koç burcuna geçerken ev bölgenizin önemi artıyor. Önümüzdeki dört hafta, durum değerlendirmesi yapmak ve nelerin değişmesi gerektiğini görmek için sizin için bir fırsat olabilir. Mekanınıza güneşli bir makyaj vermek istiyorsanız, şimdi tam zamanı. Mayıs ortasına kadar bu sektördeki iyimser Jüpiter ile seçeneklerinizi geliştirmek için can atacaksınız ve bu, mülkünüzü taşıma veya genişletme kararını içerebilir.

Yirmi birincideki yeni ay, bir ev projesi veya ev işine başlamak için harika. Hepiniz kovulmuş ve gitmeye hazır olacaksınız.

Son olarak, yeraltı dünyası Pluto 23 Mart’ta Kova burcuna ve kişisel finans sektörünüze giriyor ve bir süre Oğlak burcunda kaldıktan sonra 2044 yılına kadar burada kalacak. Bu yoğun etki mali durumunuzu ve bakış açınızı tamamen değiştirebilir ve harika yaratmanın sırlarını öğrenebilirsiniz. varlık.


Kova Burcu

Kova Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Para ve Kaynaklar

Kova burcu, bu ay mali durumunuz odakta ve güneş 20 Mart’a kadar para bölgenizden geçiyor. Geveze Merkür aynı sektöre ikinci, Satürn ise yedinci sektöre giriyor, bu yüzden organize olma zamanı.

Güneş sizi değerlendirmeye ve belki de kontrolü yeniden kazanmaya teşvik ederken, metanetli Satürn size daha da ileri gitmeniz için ilham verebilir. Mali durumunuzu daha düzenli hale getirmek için yeni öğelere savurmak yerine harcamaları kısmak ve geri dönüştürmenin yollarını bulmak isteyebilirsiniz. Gelir ve giderleri kaydetmek için sistemleriniz yoksa, hayatınızı çok daha kolay hale getirmenize yardımcı olacak uygulama ve programları bulabilirsiniz.

Daha yoğun bir not olarak, 7 Mart’ta Başak burcundaki dolunay da para ekseninizi vurgular ve yaşam hakkında daha iyi hissetmenin bir yolu olarak sizi harcamaya teşvik edebilir. Düşünmeden bir şeyler satın almak bir süre kendinizi iyi hissettirebilir ama sonra pişman olabilirsiniz. Düşünmek için bir duraklama paradan ve pişmanlıktan tasarruf etmenizi sağlayabilir.

Güzel Venüs, on altıncıda Boğa burcuna ve ev ve aile sektörünüze girerek, yerinizi baştan yaratmanız için size ilham veriyor. Bu enerji karışımı, konuklarınızın kendilerini çok iyi karşılanmış hissetmelerini sağlayan sıcak ve rahat bir atmosfer yaratmanıza yardımcı olabilir. Eğlenmek çok keyifli olabilir.

Güneş, 20 Mart’ta Koç burcunda iyimser Jüpiter’e katılırken, sizin için iyi sonuçlanabilecek her türlü fırsatı vurgular. Bunlar risk almayı içerebilir, ancak böyle yaparak bir proje veya sözleşme gerçekleşebilir ve hayalini kurduğunuz her şey olabilir.

Yeni bir fikir, web sitesi veya çevrimiçi işletme başlatmaya hazırsanız, yirmi birincideki yeni ay bunu yapmak için mükemmel bir zamandır.

Son olarak, güçlü simsar Pluto 23 Mart’ta burcunuza giriyor ve birkaç ay Oğlak burcunda kaldıktan sonra 2024’ten 2044’e kadar burada kalacak. Bu yoğun etki sizi önümüzdeki yıllarda değiştirecek ve dönüştürecek.


Balık Burcu

Balık Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Yeni bir bakışaçısı

Bu ay, 20 Mart’a kadar güneşin burcunuzdan güç almasıyla olumlu bir başlangıç ​​yapıyor. Ve konuşkan Merkür ikincide, ardından sabırlı Satürn yedincide ilerlerken daha fazlası var.

Satürn’ün burç değişikliği sizin için büyük bir haber, çünkü yaklaşık iki yıl boyunca Balık burcunda hareket edecek. Sürüklenmeye ve hayal kurmaya eğiliminiz varsa, bu ciddi gezegen sizi daha disiplinli olmaya teşvik edecektir. Olumlu alışkanlıklar ve yapabilirim tutumu geliştirebilirseniz, hayallerinizi hayata geçirmenin daha kolay olduğunu göreceksiniz.

Bu ayki dolunay 7 Mart’ta Başak burcunda ve ilişki sektörünüzde gerçekleşecek ve halının altına süpürülmüş olabilecek duyguları ön plana çıkarabilir. Karışımda elektrik Uranüs ile, birinin davranışına veya zor bir duruma ilişkin içgörüler altın verebilir. Bundan sonra ne yapacağınızı tam olarak bileceksiniz ve takip etmek, iyileşmeyi veya doğru çözümü getirebilir.



Yirminci gün, güneş şımarık Koç burcuna ve kişisel para bölgenize giriyor. Burada, sevinçli Jüpiter’e katılarak mali durumunuzla uğraşırken size daha fazla güven veriyor. Anahtar, cesur olmak ama düşüncesizce olmamaktır. Bir iş veya ek iş için harika fikirleriniz olabilir, ancak önceki tüm çabalarınızı boşa çıkarabilecek herhangi bir eylemde bulunmaktan kaçının.

21 Mart’taki Koç yeniayı, her türlü yeni başlangıç ​​için harika. Neye başlamak istersen, şimdi başla.

Yoğun Pluto da bu ay burç değiştiriyor, yirmi üçüncüde Kova burcuna ve ruhsal bölgenize ilerliyor. Manevi ve psikolojik büyümeye güçlü bir vurgu olabilir. Ayrıca sonlarla nasıl başa çıkacağınız ve geçmişi nasıl bırakacağınız konusunda daha iyi bir anlayış geliştireceksiniz.

Son olarak, savaşçı Mars, 25 Mart’ta Yengeç’e ve eğlence sektörünüze giriyor, bu da önümüzdeki altı haftanın yaratıcı ve romantik aktiviteler için mükemmel olabileceği anlamına geliyor. Rahatlama ve hayatın tadını çıkarma zamanı.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.