Aslan Burç Yorumları 9 Şubat 2023

Aslan burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 9 Şubat 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 9 Şubat 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Şubat 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün ilginç olan her şey yüzeyin altında oluyor, bu yüzden hepsini göremiyorsunuz. Bu, etkilerini yaşamadığınız anlamına gelmez, bu yüzden onunla gitmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.


9 Şubat 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün gerçekten sevmediğiniz bazı şeyleri nasıl kabul edeceğinizi öğrenmeniz gerekecek.


9 Şubat 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bugün düşünceleriniz hafif ve tatlı olacak, çünkü ay uyumlu Terazi’ye ve üçüncü güneş evinize giriyor. Bu aydınlatıcı yerleştirme aynı zamanda sözlerinize incelik katarak zirveye giden yolu büyülemenize yardımcı olur. Öğleden sonra Luna Jüpiter ile karşı karşıya geldiğinde, evren size rehberlik etmek ve desteklemek için işbirliği yaparken psişik yeteneklerinizi yükselttiğinde, işaretler ve eşzamanlılıklar için gözlerinizi dört açın. Bu akşam Merkür dönüştürücü Plüton’la yakınlaşırken sizi sağlığınızı beslemeye teşvik ederken zihninizi boşaltma fırsatı verirken terapötik bir aktiviteye katılın.


9 Şubat 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ateşli kozmik enerji, ileride kurnaz bir gülümsemeyle seni sırıtacak Leo. Bunun nedeni, uzayın derinliklerindeki bir asteroitin Balık denizlerini geride bırakması ve sizinle mükemmel bir şekilde aynı hizaya gelen vahşi bir ateş burcu olan Koç burcuna girmesidir. Vesta, adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan bir asteroittir ve hem kutsal iç alevimize hem de kutsal cinselliğimize hizalanır. Kim olduğumuzun özünde var oldukları için bu enerjiler asla söndürülemez veya alınamaz. O şimdi koç burcunu ziyaret ettiğinden, içsel arzularınızın peşinden koşmak söz konusu olduğunda kendinizi daha cesur, iddialı ve hatta potansiyel olarak mücadeleci hissedeceksiniz.


9 Şubat 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yerel çalışma topluluğunuzla bağlantı kurun Leo. Parlak bir ateş burcu olarak, sosyalleşmeyi ve ilgi odağı olmayı sevme eğilimindesiniz. Bu nedenle, bugün ay havadar, bağlantı odaklı Terazi’ye girerken kendinizi her zamankinden daha sosyal hissedebilirsiniz. Terazi burcundaki ay, gün boyunca iş yeri konuşmalarınıza ve bağlarınıza yatırım yapmanızı sağlayacak. Konuşmalarda barışçıl, uyumlu ve karşılıklı olarak karşınıza çıkacak. İş arkadaşlarınızın da sizinle konuşmayı neden seveceğini açıklayabilir! Ancak profesyonel şeytanın avukatı rolüne adım atmamaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.