Aslan Burç Yorumları 4 Şubat 2023

Aslan burcunun 4 Şubat 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 4 Şubat 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunun 4 Şubat 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 4 Şubat 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 4 Şubat 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 4 Şubat 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

4 Şubat 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hala kendi başınıza veya bir sevgilinizle biraz zaman geçirmeniz gerekiyor, ancak kendinizi huysuz hissetmiyorsunuz; sadece kesinti olmadan düşünmeyi tercih ediyorsun ve bu kalabalıkta zor.


4 Şubat 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yavaş gitmek. Bugün bir inanç sıçraması yapın ve zarafetle ayaklarınızın üzerine düşmeyebilirsiniz.


4 Şubat 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Ay burcunuzda ilk kez sahneye çıkarken, bu sabah kutlamak için bir nedeniniz olacak! Bu kozmik iklim, kalbinizi, zihninizi ve ruhunuzu harekete geçirmeye hazırlanıyor ve size en çok istediğiniz şeylere doğru cesurca ilerlemeniz için güven veriyor. Bu öğleden sonra Ay, Jüpiter ile aynı hizaya geldiğinde, perdenin ötesinden ekstra şans getirdiğinde, ruhsal tarafınıza eğilmeyi düşünün. Ancak, geçmişten gelen olaylar güvenmenizi zorlaştırmış olsa bile, duygusal olarak kendinizi kapatma dürtüsüne direnmeniz gerekecek. Bu akşam, Venüs ve Mars gökyüzünde karşı karşıya geldiğinde, sosyal çevrenizdeki dramlara dikkat edin.


4 Şubat 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün – iyi ya da kötü – kükremeye hazır ol Leo. Romantizm ve güzellik tanrıçası gezegenimiz Tatlı Venüs, kızıl savaş gezegenimiz kudretli Mars ile bir boğa güreşine kilitlenmiştir. Bu iki gezegen kozmik aşıklar olarak bilinirken, ne zaman bir araya gelse, ilişki konuları dikkatimizi çeker. Bir yandan, siz ve sevgiliniz, biriken patlayıcı cinsel hayal kırıklığıyla aşağı inmeye ve kirlenmeye hazırsınız gibi hissedebilirsiniz. Yine de, özellikle arkadaşlar, dedikodu veya para etrafında gerginlik varsa, bu ikinizi de bunun yerine keskin bir diyaloğa götürebilir.


4 Şubat 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Fırsatlarına yatırım yap ama çıldırma Leo. Balık burcundaki Venüs, İkizler burcundaki Mars ile kare açı yaptığında gerçekleştirilecek birkaç ağ kurma olasılığı ve arzusu vardır. Venüs kontrolünüzü, gücünüzü ve mali durumunuzu hızlandırdığından, birkaç farklı fırsatın peşine düşmeye hazır hissedebilirsiniz. Ancak dikkatli olmazsanız Mars sizi milyonlarca farklı yöne çekecektir, bu yüzden bu kare ezici olabilir. Düz bir kafa tutarsanız, o zaman kare muhtemelen hangi fırsatların gerçekten takip etmeye değer olduğunu bulmanıza yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.