Aslan Burç Yorumları 14 Şubat 2023

Aslan burcunun 14 Şubat 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 14 Şubat 2023 Salı günü neler bekliyor? Aslan burcunun 14 Şubat 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 14 Şubat 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 14 Şubat 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 14 Şubat 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Şubat 2023 Salı Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda o kadar çok şey oluyor ki, herkese ayıracak vaktin olmayabilir ve bu senin aleyhine olabilir! En azından umursuyormuş gibi davranman gereken günlerden biri.


14 Şubat 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir şakayı kaçırdığınızı düşünüyorsanız, bunun kendinize olan güveninizi sarsmasına izin vermeyin.


14 Şubat 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Yay burcunun ayı uğurlu Jüpiter ile tatlı bir bağlantı paylaştığından, yıldızlar bugün moralinizi yükseltirken sizi kutsamak için hizalanacak. Bu titreşimler, mistik tarafınıza yaslanmak için mükemmeldir, bu nedenle meditasyon yaptığınızdan, kristaller taşıdığınızdan ve tezahür kaslarınızı esnettiğinizden emin olun. Akşam çökerken ve Luna Chiron ile hizalanırken şifa enerjisi sizi saracak ve kendinizle ve maneviyatınızla bağlantı kurmanız için sizi bir dakika ayırmaya teşvik edecek. Ay, Mars ile karşı karşıya geldiğinde sosyal çevrenizde dram tezahür edebilir ve çabalarınız en iyi şekilde yaratıcı bir proje üzerinde çalışarak harcanabilir.


14 Şubat 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gücünü ve gururunu göstermek senin için özellikle önemli Leo. Bu nedenle, yaralandıysanız veya tekmelendiyseniz, bunu dünyaya pek göstermezsiniz. Ancak uzayın en uzak noktalarında dönen bir asteroit olan Chiron, herkes gibi sizi de etkiliyor. Chiron, “Yaralı Şifacı” olarak bilinir ve en büyük acılarımızdan bazılarını ortaya çıkarmak için derinlere inmemize yardımcı olur. Yine de bu nedenle, bu acıyı bilgeliğe, aydınlanmaya ve güce dönüştürebiliriz. Chiron, Koç burcundan geçerken, bize kolektif düzeyde gerçeği uyandırmamız ve en büyük özgünlüğümüzü sürdürmek için neyin salıverilmesi gerektiğini fark etmemiz öğretilir.


14 Şubat 2023 Salı Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neyin peşine düşeceksin Leo? Bugün Yay burcundaki ay İkizler burcundaki Mars’a karşıt açı yaptığında keşfedilecek sonsuz profesyonel olasılık var. Takip etmeniz gereken bazı heyecan verici arzularınız veya birlikte çalışacağınız bağlantılarınız olabileceğinden, birkaç farklı yöne çekiliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ay, Jüpiter’i de Koç burcunda üçgen açı yapacağından, profesyonel yolculuğunuzun gelişmesine yardımcı olacak fırsatlara odaklanmalısınız. Profesyonel yolculuğunuzda ilerlemenizi sağlayabilecek heyecan verici bir şey ortaya çıkarsa, o zaman buna bağlı kalmalısınız!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.