Akrep Burç Yorumları 28 Şubat 2023

Akrep burcunun 28 Şubat 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 28 Şubat 2023 Salı günü neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Şubat 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Şubat 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 28 Şubat 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 28 Şubat 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Şubat 2023 Salı Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Siz ve bir çılgın düşman bir çıkmazdasınız ve bu durumda nasıl ilerleyeceğiniz hiç de net değil. Şimdilik uzaklaşmayı denemeli ve kendini daha güçlü hissettiğinde geri dönmelisin.


28 Şubat 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Rahatlayın — bu bir kariyer krizi değil. Daha büyük başarı için iyi zamanlanmış bir fırsat.


28 Şubat 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah İkizler’in ayı Neptün’le kare açı yaparken, olumsuz etkilerin ruh halinizi düşürmesine izin vermemeye çalışın. Bu göksel değiş tokuş, potayı karıştırmak için başkalarına ilham verebilir, bu nedenle art niyetli çılgın düşmanlara karşı tetikte olun. Neyse ki, bu öğleden sonra Merkür başınızın üzerinde aktif hale geldiğinde atmosfer aydınlanacak ve kalbinizi sizi yukarı kaldıran şeylere açmanıza izin verirken, kaldırmayan her şeyi bloke edecek. Bu akşam Ay hassas Yengeç burcuna geçtiğinde, haritanızın kişisel felsefeleri, dini ve şansı yöneten bölümünü harekete geçirdiğinde ruhsal takviyeler sizi çevreleyecek.


28 Şubat 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, kozmik yeşil ışığınız sizi şimdi ana motivasyonlarınızı ve arzularınızı özetlemeye teşvik ediyor. Neyi tezahür ettirmek istediğinizi tam olarak bilerek, onu daha kolay hayata geçirebilirsiniz. Güç, şöhret, zenginlik, evlilik, aile veya daha fazlası olsun, parçaları yerine oturtmak için hemen harekete geçmelisiniz. Önünüzde gerçekleştiğini görmek hala zaman – hatta belki yıllar – alsa da, doğru seçimi yaptığınızı bilmek başlangıcın anahtarıdır. Bir anlamda, evrendeki tüm kozmik faktörlerin sizin lehinize çalıştığını ve kontrolün sizde olduğunu bilmek gibidir.


28 Şubat 2023 Salı Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel yolculuğunuzda sezgilerinizin size rehberlik etmesine izin verin. Bir su burcu olarak, ne kadar sezgisel bir algıya sahip olabileceğinizi ve bu özelliğin hayatınızın her alanında ne kadar güçlendirici olduğunu zaten biliyorsunuz. Bu nedenle, ay ikametgahı Yengeç’e girdiğinde içgüdüsel duygularınızın arttığını hissedebilirsiniz. Sulu ay ve psişik duyularınız arasında, profesyonel yolculuğunuzdaki sonraki adımları düşünürken içsel bilginize daha uyumlu hissedebilirsiniz. İşle ilgili sezgisel ipuçlarınıza inanmak için bu hayali kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.