Yeni Ortamda Kontrol Kaybı: Evlilik Hazırlıkları ve Yanıltıcı Durumlar

yeni-ortamda-kontrol-kaybi-evl

Rüya:

Rüyamda bir kafeye ilk defa arkadaşlarımla gidiyorum sonra sahibi falan geçerken öylesine selam veriyor başı ile ben de alıyorum ve geçip oturuyoruz sonra ben sürekli buraya geleyim mekanım hep burası olsun hem insanları da iyi patronuyla vs arkadaş da olurum diyorum. Sonra bir iki defa daha oraya gidiyorum son gidişimde kahvaltı söylüyorum yiyorum sonra kasaya gidiyorum yarım saat 1 saat kadar benim hesabımı almıyorlar başka birileriyle uğraşıyorlar sonra hesabımı almaya biri gelsin artık yeter diyorum biri geliyor hangi masada oturuyordunuz diyo ben de şurada siyah olan masada galiba 1 numara diyorum sonra bakıyoruz ki benim hesap silinmiş ve orada oturan başka birileri var sonra hesabı almaya gelen kişi üstüne sormaya gidiyor hesabı silmisiz nasıl alalım diye sonra bana ne yiyip içtiniz diye soruyor ben de tam hatırlamadığım için hatirladiklarimi söylüyorum sonra başka bir tarafa yürüyorum neden olduğunu hatırlamıyorum firincilardan biri arkadaşına şaka yaparken yeni yogurulmus hamuru düşürüyor yere sonra kaldırıp temiz hamurlarla karıştırıyor arkadaşına sus musteriler görmesi falan diyo ben de ben gördüm diye bagiriyorum sonra hepsi birden bana bozuk atmaya başlıyor falan ben de gidip bana bozuk atmayan birine şu hesabı al da gideyim artık buradan diyorum sonra adam da ne yedin ne içtin abi diyo ben de yumurta zeytin patates kızartması çay diyorum sonra keşke yurtta yeseydim aynilari var zaten boşuna para veriyorum diye düşünüyorum adam da bişey olmaz abi bu sefer bendensin diyo ben de tamam eyvallah diyip çıkıyorum sonra kapıdan çıkarken patronları yok olsa su hamurcuyu şikayet ederdim bir de 1 saattir hesabımı almadılar diye falan söylerdim neyse bir dahaki gelişimde diyorum. Sonra konu oradan nasil geliyor bilmiyorum ama bı bakiyorum evleniyorum evlilik hazırlığı falan var babamlar gelmiş sonra bir şey oluyor evlilik iptal oluyor ben de diylrum daha iyi nisanlanayim sadece en azından adı belli olur hem hem de bir kereden oldu bittiye gelmez daha erken diyorum sonra uyandım.

Cinsiyet: Erkek

Rumuz: M******* B**** A****

Doğum Tarihi: 2001-02-11

Yorum:

Rüyanızda kafede ilk defa gitmek, yeni bir deneyim ya da ortamda kendinizi ifade etmeye çalıştığınızı temsil edebilir. Sahip ile selamlaşmanız, ilişki potansiyellerini veya fırsatları temsil edebilir. Hesabınızın silinmesi ve başka bir masada oturan kişiler, belki de yanıltıcı bir durumda olduğunuzu veya yanıltılmış hissettiğinizi temsil edebilir. Firincide oluşan olay, kontrolünüzü kaybetmenizi veya yanıltıcı bir durumda olduğunuzu temsil edebilir. Evlenme hazırlıkları ve sonrasında iptal oluşu, belki de hayatınızda gerçekleşecek olan bir değişiklikle ilgili endişelerinizi veya hayallerinizle gerçekler arasındaki uyuşmazlıkları temsil edebilir. Rüyanızda gördüğünüz semboller ve olaylar kişisel ve çok yönlüdür, sadece siz rüyanızın gerçek anlamını tam olarak bilebilirsiniz.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-buyuyen-devasa-ci

Antik Kentte Büyüyen Devasa Çiçekler: Rüya Yorumu

Bir antik kentteydim, etrafım tarih öncesi dönemlere ait yapılarla çevriliydi. Mermer sütunlar arasında yürürken, birdenbire yerden büyüyen devasa çiçeklerle karşılaştım. Bu çiçeklerin her biri farklı bir melodi çıkarıyor ve birbirleriyle harmonik bir senfoni oluşturuyorlardı. Rüyanın anlamı ve yorumu hakkında bilgi edinin.

ruyada-abdest-almak-anlam-ve-y

Rüyada Abdest Almak: Anlam Ve Yorum

Rüyada abdest almak, sevince, hayra, zor müşküllerin halline delalet eder. Abdest alıp namaz kılmak keder ve üzüntüden kurtulmaya işaret eder.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!