Yengeç Burç Yorumları 3 Ocak 2023

Yengeç burcunun 3 Ocak 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 3 Ocak 2023 Salı günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 3 Ocak 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 3 Ocak 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 3 Ocak 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 3 Ocak 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

3 Ocak 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kişisel enerjiniz şu anda o kadar güçlü ki, onu kullanmamak neredeyse bir suç. Haklarınızı arkadaş grubunuz içinde veya sokakta savunun. Yoluna çıkan herkes aşağı iner!


3 Ocak 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bazen her seçeneği düşünmeniz gerekir. Diğer zamanlarda, içgüdülerinizi dinleyin.


3 Ocak 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bugün içgüdülerinizi takip edip biraz düşünmeden hareket etmenizde bir sakınca yok, çünkü İkizler ayı güneş enerjisi on ikinci evinizdeki ateşli Mars ile aynı hizaya geliyor. Bu titreşimler tamamen risk almak ve canlı hissetmekle ilgilidir, bu nedenle yaşam arzunuzu tetikleyen durumlara ve faaliyetlere yöneldiğinizden emin olun. Akşam çökerken ve Luna, Chiron’a bir öpücük göndererek kendinizi savunmanızı isterken kanunları koymaktan veya sınırlar koymaktan korkmayın. Bu arada, Venüs ve Jüpiter tatlı bir değiş tokuşu paylaşarak sizden önümüzdeki haftalarda neyi büyütmeyi umduğunuzu düşünmenizi istiyor.


3 Ocak 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatlı aşk bugün ve yarın yıldızlarda yazılıdır Yengeç. Daha az yararlı – Venüs – ve daha büyük yararlı – Jüpiter sekstildeyken, bir cennet dansında dönüyor olacaklar. Anı yaşamaya hazırlanın ve samimiyetin tadını çıkarın, özellikle Venüs cinsellikle ilgili sekizinci evinizin derinliklerinden şarkı söylerken. Bu sadece bir baş masajı veya sırt masajı olsa bile, yumuşak ve şehvetli sevişmeye odaklanmak için mükemmel bir an. Birbirinizin gözlerine bakarken kalplerinizin birlikte atmasına ve nefesinizin aranızda dönmesine izin verin. Bunu yaparsanız, kıkırdamaktan veya zevkle yeni zirvelere çıkmaktan kendinizi alamadığınızı göreceksiniz.


3 Ocak 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İşte seni rahatsız eden şey hakkında konuş Yengeç. İkizler burcundaki ay, İkizler burcunda geri giden Mars ile kavuştuğunda aklınız dönüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Değişken hava enerjisi, özellikle iş gününüz boyunca stresli veya endişeliyseniz, sindirmek için biraz fazladır. Pişman olabileceğiniz bir şey söylemeden önce, iş hayatınızı yoğunlaştırmak yerine iyileştirmek için sıkıntılarınızı daha verimli bir şekilde aşmak için bu bağlacı kullanın. Çatışmayı nasıl ele aldığınız, tahmin edilenden daha fazla duyurulabilir çünkü geri giden Mars, Koç burcundaki Jüpiter’i 60’lık açı yapacak!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.