Yay Burç Yorumları 28 Ocak 2023

Yay burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Yay burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 28 Ocak 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Ocak 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ne kadar yavaş olursa olsun, bugün zihninizi bir şeylerle eğlendirmelisiniz – yoksa uygunsuz bir yerde uykuya dalabilirsiniz! Odaklanmaya devam edersen çok zor değil.


28 Ocak 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün çok nazik ol. Cömertliğinizi eleştiriyi nasıl ilettiğinize doğru genişletin.


28 Ocak 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova güneşi gökyüzünde sert bir t-karesi oluştururken, sözleriniz bugün sizi köşeye sıkıştırabilir sevgili Okçu. Başkaları sinirinizi bozsa bile en iyi davranışınızda kalmaya çalışın. Dahili sorunlar ortaya çıkabilir ve yaratıcı blokajlar, düzensizlik veya kişisel korkularla mücadele etmenize neden olabilir. Şans eseri, bu akşam Toros ayı Merkür ile aynı hizaya geldiğinde, kalbinizde, zihninizde ve ruhunuzda düzeni geri kazanmanız için size ilham verdiğinde, topraklama ve merkezinizi bulma şansınız olacak. Luna Uranüs’le yakınlaştığında aydınlanma anları sizi bulacak ve huzurunuzu bozan karmaşık sorunlara çözüm bulmanıza yardımcı olacaktır.


28 Ocak 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün vahşi astrolojik havası Yay burcundan sonra daha fazla inliyor olabilirsiniz. Güneş, kudretli Mars’la üçgen açı yaptığında, kendinizi spontane, cilveli ve korkutucu hissedeceksiniz. Libidonuzu ateşe vermek ve aşağı inip kirlenmek için can atacaksınız. Bu cızırtılı enerjinin boşa gitmesine izin vermeyin – yukarıdaki göklerde böylesine vahşi bir kozmik birliğe sahip olmak nadirdir. Öncülük edecek ve en derin cinsel ve şehvetli arzularınızı tezahür ettirecek manyetik çekiciliğe ve zarafete sahip olacaksınız. Ne istediğinizi bilin ve cesaretle baştan çıkarmak için yola çıkın.


28 Ocak 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, işyeri tartışmalarınızı nasıl yürüttüğünüze dikkat edin. Kova burcundaki güneş Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ve Akrep burcundaki Güney Ay Düğümü ile kare açı yaptığından, işten bahsederken kimsenin veya hiçbir şeyin derininizin altına girmesine izin vermeyin. Bugün bir sohbette işle ilgili konuları ele alırken biraz stresli hissedebilirsiniz, ancak bunun bir kısmı bilinçaltı algınız olacaktır. Her küçük nüansı okumak cazip gelse de, özellikle Boğa burcundaki ilk dördün döneminde buraya ve şimdiye odaklanmak daha iyi olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.