Terazi Burç Yorumları 31 Ocak 2023

Terazi burcunun 31 Ocak 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 31 Ocak 2023 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunun 31 Ocak 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 31 Ocak 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 31 Ocak 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 31 Ocak 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Ocak 2023 Salı Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Uzun, yavaş bir gün ve canınız daha istemeden can sıkıntısına düşebilir. Bu konuda yapacak pek bir şey yok, ancak derin bir nefes alabilirseniz başka şeylere odaklanabilirsiniz.


31 Ocak 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sabırlı ol. İşler istediğiniz kadar ilerlemezse üzülmeyin.


31 Ocak 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah duygularınızın sezgilerinizi gölgelemesine izin vermeyin, çünkü İkizler ayı Merkür ile dengesiz bir açı oluşturuyor. Umutlarınız sizi pratik olandan uzaklaştırabilir, bu da olmasını umduğunuz şey ile gerçekleşmesi muhtemel olan şey arasında bir denge bulmanızı önemli hale getirir. Şans eseri, gün ilerledikçe üçüncü gözünüz daha keskin görmeye başlayacak, ancak evrenin sizin için verebileceği mesajları ortaya çıkarmak için meditasyon yapmak veya işaretler aramak akıllıca olabilir. Bu gece Luna, Neptün’le karşı karşıya geldiğinde, sağlıklı yaşamı desteklemek için bir şeyler yapmayı planlayın.


31 Ocak 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Müziği aç, Terazi. Dünyaya neşe, Merkür geri döndü! Haftalardır kozmik dalgalarda sallanıyorsunuz, ne yapacağınızı veya düşüneceğinizi bilmiyorsunuz. Şans eseri, zihinsel Merkür, gölge sonrası aşamasından zarar görmeden çıkmak için gerileme döngüsünden kısa süre sonra kurtulacağı için dramayı geride bıraktı. Kişisel veya romantik hayatınızda hala bir şeyler ters gidiyorsa, hayal kırıklığını dışarı atmanın ve müzikle yüzleşmenin zamanı geldi. Açık iletişim anahtardır. Zorlayıcı bir şey olduysa, olması gerekiyordu ve şimdi ilerleme ve devam etme zamanı. Geçmişe takılma. Kapı şimdi kilitlendi, mühürlendi ve kapandı.


31 Ocak 2023 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tutkularının peşinden git Terazi! Kova burcundaki güneş İkizler burcundaki ay ile üçgen açı yaptığından, kariyer yolunuzda size neşe getirecek her şeyin peşinden gitmek için ilham almış hissedebilirsiniz. Havadar üçgen burcunuzu güzel bir şekilde tamamlayacak, bu nedenle tutkulu projelerinizin peşinden gitmek veya profesyonel yolculuğunuzda fikirlerinizi takip etmek için kozmik olarak desteklenmiş hissedebilirsiniz. Ancak, profesyonel yolculuğunuzda hangi taahhütlere öncelik vermeye değer olduğunu seçmeniz gerekiyorsa, bir hıçkırıkla karşılaşabilirsiniz, çünkü ay aynı zamanda Koç’ta Kayron’u altmışlık açı yapacaktır. Şüpheye düştüğünüzde mutluluğu seçin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.