Terazi Burç Yorumları 28 Ocak 2023

Terazi burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 28 Ocak 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Ocak 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün söyleyecek çok şeyiniz var – muhtemelen düşündüğünüzden çok daha fazla. Birini oturup içinizi dökmek için iyi bir zaman. Ancak, dinleme sabrına sahip olduklarından emin olun.


28 Ocak 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Birisi sizden daha fazla deneyime sahip olabilir, ancak sizden daha fazlasını bilmiyor.


28 Ocak 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova güneşi kader düğümleriyle sert bir t-kare oluştururken, sevgili Terazi, bugün egon seni yanlış yöne yönlendirebilir. Güne katı bir bakış açısıyla yaklaşmamaya çalışın. Ancak, kimin tavsiyesini aldığınıza da dikkat etmelisiniz. Boğa ayının anlayışlı Merkür’ü öptüğü bu akşam, yakın bir aile üyesine veya yakın partnere güvenmeyi düşünün. Bu titreşimler evde sakinleşmek için de mükemmeldir çünkü mahremiyet size kalbinizin en çok ne istediğini ortaya çıkarma fırsatı verecektir. Ay Uranüs ile aynı hizaya geldiğinde alanınızı temizlemeyi veya bir tuz banyosu yapmayı düşünün, bu da sizi son zamanlarda yakalamış olan tuhaf hislerden kurtulmanıza yardımcı olur.


28 Ocak 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün senin için seks, tutku ve flört için beş yıldızlı bir gün Terazi. Güneş, gerçek aşk ve romantizmle ilgili beşinci evinizden geçerken, açlığın ve arzunun gezegeni olan kudretli Mars’la üçgen açı yapacak. Bu, şehvetiniz ve libidonuz dışında başka bir şey düşünmekte sorun yaşamanızı sağlar. Onunla savaşma. Bekarsanız sizi heyecanlandıran birini bulmak için kendinizi ortaya koyun. Kararlıysanız, liderliği ele geçirin ve tek-ve-on’unuzla nasıl çıldırmak istediğiniz konusunda doğrudan olun. Bu, ikinizi de sizi şaşırtan ve heyecanlandıran seksi bir maceraya götürecek.


28 Ocak 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Fikirleriniz ve tutku projelerinizle güvenlik arayın Terazi. Kova burcundaki güneş Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ve Akrep burcundaki Güney Düğümü ile kare açı yaptığında bu inanç sıçramasını yapmaya hazırsanız, inovasyonunuz yatırıma değer. Bir profesyonel olarak kim olduğunuzu anlatan yaratıcı bir girişimin peşinden giderken kontrolünüze ve yetkilendirmenize odaklanmanız gerekeceğinden kareler gergin olacak. Çitin üzerindeyseniz, Boğa burcundaki yüce ilk dördün ayının çabalarınızda daha güvende hissetmenize yardımcı olabileceğini bilin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.