Terazi Burç Yorumları 23 Ocak 2023

Terazi burcunun 23 Ocak 2023 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 23 Ocak 2023 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 23 Ocak 2023 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 23 Ocak 2023 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 23 Ocak 2023 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 23 Ocak 2023 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Ocak 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İşle ilgili bazı meseleleri daha ciddiye alın – bu bir fatura olabilir, bir iş meselesi olabilir veya kendi başınıza serbest çalışmaya başlama hayaliniz olabilir.


23 Ocak 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir iş anlaşmasında ayaklarını sürüyen insanlara karşı daha agresif ol.


23 Ocak 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah erken saatlerde Kova burcunun ayı, Satürn ve Venüs arasındaki üçlü ittifak sayesinde, rüya alemlerinde gezinirken yaratıcı fikirler ortaya çıkabilir. Özellikle de yaratmak için ilham aldığınızı hissediyorsanız, ruhunuza gelen parlak anları not ettiğinizden emin olun. Luna, Balık burcunda ilk çıkışını yaptığında, sağlık ve zindeliğe odaklanmanızı isteyerek ortam değişecek. Vücudunuzu kontrol ederek ve kendinizi bol miktarda besleyici yiyecek ve nemlendirici sıvı ile doldurarak bu enerjiyle çalışın. Bu gece Luna, çatışma ve güç mücadelelerini tetiklemekle tehdit ederek Mars’la karşı karşıya geldiğinde gerginliğe dikkat edin.


23 Ocak 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir kutuya sığamazsın Terazi. Bir Kardinal hava burcu olarak, realitenizi keşfetmek ve evrende izinizi bırakmak için can atıyorsunuz. Kova burcunda yeni doğan yeni ay, yeni bir ufuk peşinde koşarken eski haberleri geride bırakmanıza izin veriyor! Ayrıca, bu ay bir hava burcuna geldiği için, onunla çalışırken en kutsanmış burçlardan birisiniz. En önemli planlarınızı ve kararlarınızı takip ederken sizi destekler. Arkanıza yaslanın ve bu muhteşem enerjinin boşa gitmesine izin vermeyin. Tam bir yıl boyunca geri dönmeyecek!


23 Ocak 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş gününüz boyunca sezgisel ipuçlarınızı dinleyin Terazi. Ay Balık burcuna geçtiğinde, iş gününüzün akışının ruh halinize ve içgüdülerinize bağlı olacağını fark edebilirsiniz. Değişken ay sizi esnek olmaya teşvik edecek, bu nedenle, yapmanız gerekenleri bir kenara bırakırken işinize girip çıkmak için mükemmel bir ay olabilir. Ancak, sulu ay enerjisi sizi normalden biraz daha duygusal hale getirecek. Eğer elinizden geliyorsa, ruh halinizin yapılacaklar listenizin önüne geçmesine izin vermeyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.