Terazi Burç Yorumları 18 Ocak 2023

Terazi burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 18 Ocak 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Ocak 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendinizi yeniden eğlenceli ve cilveli hissediyorsunuz ve kesinlikle bugün gördüğünüz tatlılarla oynamalısınız — tabi şu anki sevgiliniz yanınızda değilse! Yeni bir şeyin kıvılcımını çıkarabilirsiniz.


18 Ocak 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün, yakın zamanda bir arkadaşınızla yaşadığınız bir anlaşmazlığı düşünmek için iyi bir zaman.


18 Ocak 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün Merkür gerilemesini bitirirken ve Yay burcundaki ay Kayron’a öpücük gönderirken, düşüncelerinizi ve duygularınızı özel biriyle paylaşmaktan korkmayın. Bu titreşimler ayrıca pozitif mantralar ve çekim yasası ile çalışmak için idealdir, bu nedenle her fırsatta iyimserliği kucakladığınızdan emin olun. Bu sırada Oğlak güneşi Pluto ile güçlerini birleştirerek aile üyeleri ve ev arkadaşlarınızla paylaştığınız ilişkilerde olumlu bir değişim başlatarak bu tür bağlara yatırım yapmanızı önemli hale getirir. Günün ilerleyen saatlerinde Luna, Venüs’ü öptüğünde yaratıcı ve eğlenceli bir hava sizi bulacak ve sanatsal ifade özellikle tatmin edici olacak.


18 Ocak 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gelgitler bugün itibariyle daha olumlu bir yöne dönüyor Terazi. Mental Mercury gerileme döngüsünü tamamladı! Ev, aile ve ev hayatı ile ilgili dördüncü evinizde ilerlemeye başlayacak ve bu da muhtemelen önümüzdeki haftalarda bu konulara derinden odaklanmanızı sağlayacaktır. Çocukları olan ve birlikte yaşayan çiftler için bu, anlamlı sohbetler yapmak ve diyaloglara girmek için harika bir zamandır. Sevgilinizle bir süredir çıkıyorsanız ancak onu ailenizle tanıştırmadıysanız, bunu yapmak için mükemmel bir an olabilir. Hepsi, bir güven duygusu oluşturabilecek daha kolay bir iletişim ilişkisi olduğunu görebilirler.


18 Ocak 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş-yaşam dengenizde neye ihtiyacınız var Terazi? Merkür gerilemesi nedeniyle kariyerinizde ve ev hayatınızda olup biten her şeyi dengelemekte zorlanabilirsiniz. Merkür’ün bugün doğrudan Oğlak burcunda konuşlanacağı göz önüne alındığında, tüm taahhütlerinizi yerine getirebileceğinizden emin olmak için programınızı düzenlerken sınırları daha kolay çizebilirsiniz. Ancak, Oğlak burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğunda iş-yaşam dengenizde bir şeyler uçabileceği için büyük bir ayarlama yapmanız gerekebilir. Önce kendini koy!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.