Terazi Burç Yorumları 16 Ocak 2023

Terazi burcunun 16 Ocak 2023 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 16 Ocak 2023 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 16 Ocak 2023 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 16 Ocak 2023 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 16 Ocak 2023 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 16 Ocak 2023 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Ocak 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kasabanızın veya şehrinizin her yerinde seri flört etmediğinizden emin olun. İnsanlar konuşur, artı sosyal medya kuruluşları aşk hayatınızı kitlelerden saklamanızı gerçekten zorlaştırır. Randevu klas!


16 Ocak 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Herkes dalga geçmek ister — bu insanların size katılmanız için yalvarmalarına dikkat edin.


16 Ocak 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün savaşlarınızı akıllıca seçin, çünkü Ay Akrep asi Uranüs ile karşı karşıya gelir. Bu kozmik iklim, insanları her zamankinden daha inatçı ve öngörülemez hale getirecek, ancak gereksiz yere topuklarınızı kazmak sorunu alevlendirmekten başka bir işe yaramayacaktır. Ay ve Venüs arasındaki sert kare nedeniyle öğleden sonra dönerken kendinizi biraz keyifsiz veya yaratıcı bir şekilde engellenmiş hissedebilirsiniz. En yüksek kapasitede çalışmıyorsanız, bu korkunun yakında sona ereceğine güvenerek cesaretinizi kaybetmemeye çalışın. Neyse ki, bu gece ay Neptün ile birleştiğinde iyi hisler akacak ve kendinizi şımartmak ve çöküşü kucaklamak için mükemmel bir fırsat olacak.


16 Ocak 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sen en romantik – en romantik değilse de – zodyak burçlarından birisin, Terazi. Bugünden itibaren kozmosta dalgalanan yeni bir değişimin başladığını fark edeceksiniz. Bunun nedeni, sadakat ve evliliğe bağlı asteroit Juno’nun, ateş burcu Koç burcunda sizden gökyüzünün karşısında durmak için bir köşeyi dönmesidir. Bu nedenle, kalp meseleleri ve başkalarıyla ortaklık söz konusu olduğunda tüm zodyak işaretleri yeni bir yetenek kazanacaktır. Aslında, karşılıklı özerkliğe ve birbirini desteklemek için birleşmeye daha fazla odaklanılacak, ancak nihayetinde bağımsız olarak da iyi olacak.


16 Ocak 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün para meseleleri gün ışığına çıkacak. Akrep’teki sonbahar ayı Kuzey Düğümü ve Boğa’da geri giden Uranüs ile Kova burcunda Venüs’ü kare açı yaptığında ne izleyeceğinizi yeniden düşünmeniz gerekebilir. Şimdi, yaratıcı girişimlerinizle hesaplanmış bir risk alma zamanı. İnanç sıçraması yapmak istediğiniz bir tutku projesi veya bir fikir olabilir, ancak bunu yapmak sizi rahatlık alanınızdan çıkarır. Sizin için değerli olan girişimlerin peşinden gitmekten korkmayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.