Terazi Burç Yorumları 12 Ocak 2023

Terazi burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 12 Ocak 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

12 Ocak 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün yine aklınızda aşk var ve bu, mevcut durumunuzu yeniden düşünmenin zamanı geldiği anlamına gelebilir. Aynı zamanda o özel kişiye aşık olduğun anlamına da gelebilir.


12 Ocak 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İşinize sadık kalın – sevimliler ama olmanız gereken yere ulaşmanıza yardımcı olmayacaklar.


12 Ocak 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Başak burcu Neptün ile karşı karşıya gelirken erken saatlerde duygusal ve canlı rüyalar yaşayabilirsiniz sevgili Terazi. Güne başlamadan önce bir dakikanızı ayırarak astral alem karşılaşmalarınız üzerine meditasyon yapın, böylece perdenin ötesinden gönderilen mesajların şifresini çözebilirsiniz. Luna, Chiron’a bir öpücük göndererek sizi özür dilemeden kendinizi sevmeye teşvik ettiğinde iyi hisler akacak. Bu sırada Merkür, kader düğümleriyle hizalanır ve artık size hizmet etmeyenleri serbest bırakmanıza yardımcı olur. Bu gece ay burcunuza girdiğinde, sonraki iki gün boyunca zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu yükselten bir değişim fark edeceksiniz.


12 Ocak 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, gökyüzü aylarca şiddetli ateşle doldu. Bunun nedeni, özellikle Cadılar Bayramı’ndan bu yana, önemli ölçüde içinde sıkışıp kaldığımız Mars gerileme aşamasıdır. Neyse ki, fırtınalar bugünden sonra azalmaya başlayacak çünkü kızıl gezegenimiz artık gökyüzünde uyanmış durumda. İlerlerken, o zamandan beri deneyimlediğiniz seks, iletişim veya çatışma konularındaki gerçeklerle yüzleşeceksiniz. Son aylarda durumlar bozulduysa, artık iyileşmek veya kendinizi onlardan kurtarmak için ileriye dönük en iyi yolu bulabilirsiniz. Bunu her zaman yaptığınız gibi incelik ve zarafetle yapın.


12 Ocak 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne yapmak istediğini seç Terazi. Kova burcundaki Venüs Koç burcundaki Chiron’u altmışken profesyonel zevklerinize bağlanmak korkutucu ama canlandırıcı olabilir. Sekstil, profesyonel tutku projelerinize tamamen dalmak için güvensizliklerinizi veya şüphelerinizi aşmak için kozmik işaretinizdir. Aynı anda birkaç fikrin peşine düşmek daha da kolay olabilir, çünkü Mars da bugün ilerleyen saatlerde doğrudan İkizler burcunda duracak. Profesyonel yolculuğunuzda yeteneklerinizi, fikirlerinizi ve yaratıcı fırsatlarınızı takip etme konusunda güvenle inanç sıçraması yapmak için bugünü bir gün olarak kabul edin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.