Rüyamda Vefat Etmiş Annemi Gördüm

ruyamda-vefat-etmis-annemi-gor

Rüya:

rüyamda vefat etmiş annemi gördüm. bi gün geldi yanıma ben nasıl geri geldin noldu dedim sonra anlatırım diyip akşam gitti sabah oldu yine geldi sarıldım kokladım insanlara selam verdi yakınları seni çok özlemişiz dedi akşam yine gitti ben de arkasından otobüsle ona yetişmeye çalıştım üstünde kırmızı bir şey hatırlıyorum kazak gibi otobüste de rüyam bitti

Cinsiyet: Kadın

Rumuz: d****

Doğum Tarihi: 2006-06-26

Yorum:

Rüyanızda vefat etmiş annenizi görüyorsunuz ve ona nasıl geri geldiğini sorduğunuzda “Anlatırım” diyerek gittiğini görüyorsunuz. Daha sonra günler geçtikçe tekrar yanınıza geliyor ve sizi sarıp kokluyor, yakınlarına selam veriyor ve onların sizi çok özlediğini söylüyor. Akşam yine gitti ve siz de onun arkasından otobüsle yetişmeye çalışıyorsunuz. Rüyanızda annenizin üstünde kırmızı bir şey hatırlıyorsunuz, belki bir kazak gibi. Otobüste rüyanız sona eriyor.

Bu rüya, kişinin hayatındaki birçok faktörden kaynaklanan endişelerinin ve kaygılarının bir ifadesi olarak görülebilir. Ölen bir yakınını görmek, kişinin onunla vedalaşma arayışını, onunla olan bağını veya onunla ilgili duygusal ihtiyacını temsil edebilir. Annenizin geri gelmesi ve sizi sarıp koklaması, kişinin annesinin ona olan sevgisini ve desteğini ifade edebilir. Aynı zamanda, kişinin annesinin ölümüyle ilgili duygusal işlemelerini tamamlamak için çaba sarf ettiğini gösterebilir. Rüyanızda otobüsle onun arkasından yetişmeye çalışmak, kişinin annesinin yanına gitmek istemesini veya onunla vedalaşmak istemesini ifade edebilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-sirri-okyanusu-1

Deniz Fenerinin Sırrı: Okyanusun Gizli Dünyası

Gece yarısı ansızın bir deniz fenerinin tepesinde uyandım. Etrafımda uçsuz bucaksız deniz ve gökyüzü vardı. Fenerin ışığı dalgaların üzerinde dans ederken, yunuslarla konuşabildim. Onlar, denizin altında yaşayan fantastik yaratıkların ve kayıp şehirlerin hikayelerini anlattılar.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!