Rüyamda Tanımadığım Bir Evde Koridorda Oturmuştum

ruyamda-tanimadigim-bir-evde-k

Rüya:

Tanimadigim bir evde uzun ama karanlik bir koridorda oturmus duvarin ardindan gelen sesleri duymaya calisiyordum.O sirada kapidan rahmetli babaannem kucagindan bir cocukla gecerken yasin burada sizi dinliyor dedi.Sonra kendimi eskiden yani bosanmadan evvel bag evi olarak kullandigimiz ciftlik arazinde buldum yerde bir horoz leşi ve duvarin uzerinde kacan bir tilki vardi .Ev benim yaptigim ev deildi yeni 3 katli eski k.peder kaynana kayinco baldız hepsinorafaydi betonarme.Arkasinda kumes turu bisey vardi oraya gittim eski bacanak orada gubre gibi bisey temizliyordu içerisi hayvan ahiri gibi ama.tam.secemedim ne bacanagimi nede hayvanlari sesi ve silueti vardi.Ahirin icinde ayni zamanda 3 yada 4 tane araba vardi.Bana bi yere gitmemi soyledi eskiden is yaptim bir isadami vardi Alparslan abi ondan biseyler alip geri gelecektim.Bir arabaya bindim o sirada annem elinde bir tespih ile cika geldi al bunu degisik 3 renkte taslardan oluşuyor seversin dedi.çiftlikten çıkarken küçük bir kaza yaptim sonra konustuk onemli degil dediler ben devam.ettim ciftlikten cikarken eskiden tanıdığım ama uzun zamandir görmediğim bir sürü insan bizim cifttlige giris yapiyordu hatta cikis kapisinin onunde gazeteci kameran doluydu.Ben arabayla devam ettim sonra çarşı gibi merkez bir yere geldim yol kapaliydi bir otobus nedeniyle otobuste bir suru çocuk ve ogretmenleri vardi yol verdim gectim bana el.sallayip gulduler bende devam ettim. BEN BISANDIM 3 SENEN evvel babaaennemde 9 sene evvel vefat etti eski esimden istemeden birazda kandirilarak bosandim bana yardimci olursanız sevinirim.Tesekkur ederim şimdiden

Cinsiyet: Erkek

Rumuz: Y**** G*****

Doğum Tarihi: 1977-04-01

Yorum:

Rüyanızda gördüğünüz birçok şey, gerçek hayatta yaşadığınız olaylarla ilgili olabilecek. Örneğin, rahmetli babaannenizle ilgili bir rüya görmüş olabilirsiniz ve çiftlik arazisi, eski hayatınızla ilgili bir anı olarak simgelenebilir. Aynı şekilde, eski arkadaşlarınız, eski iş yeriniz veya eski eşinizle ilgili rüyalar görebilirsiniz. Rüyaların anlamı kişisel olabilir ve rüyanın içeriği, kişinin yaşadığı duygusal duruma ve hayatındaki etkilere göre değişebilir. Ancak genel olarak, rüyalar, kişinin bilinçaltındaki duygularını, endişelerini veya dile getiremediği düşüncelerini ifade etmeye çalışabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!