Rüyamda Sesimi ben Hariç Herkes Duyuyor.

ruyamda-sesimi-ben-haric-herke

Rüya:

Rüyamda sesimi ben hariç herkes duyuyor. Bağırıyorum neden bağırıyosun bu kadar biz seni duyuyoruz zaten diyorlar ama ben kendi sesimi duyamıyorum. Belirli bi süreden sonra da onların sesini duymamaya başlıyorum.

Cinsiyet: Kadın

Rumuz: E***

Doğum Tarihi: 2007-07-29

Yorum:

Bu rüya, duygusal veya sosyal bir engelleme yaşadığınızı gösterir. Kendi sesinizi duyamamak, kendi duygularınızı veya düşüncelerinizi ifade etmekte zorlandığınızı gösterir. Başkalarının sesini duyamamak, başkalarının duygularını veya düşüncelerini anlamamakta zorlandığınızı gösterir. Bu rüya, iletişim sorunları yaşadığınızı veya kendinizi anlamlandırmada zorlandığınızı gösteriyor. Kendi duygularınızı veya düşüncelerinizi ifade etmekte zorlandığınız ve başkalarının sesini duyamadığınız için, kendinizi anlamsız veya yalnız hissedebilirsiniz. Bu rüya, kendinizi ifade etmek ve başkalarını anlamak konusunda çalışmanız gerektiğini gösteriyor.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-sirri-okyanusu-1

Deniz Fenerinin Sırrı: Okyanusun Gizli Dünyası

Gece yarısı ansızın bir deniz fenerinin tepesinde uyandım. Etrafımda uçsuz bucaksız deniz ve gökyüzü vardı. Fenerin ışığı dalgaların üzerinde dans ederken, yunuslarla konuşabildim. Onlar, denizin altında yaşayan fantastik yaratıkların ve kayıp şehirlerin hikayelerini anlattılar.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!