Rüyamda Patronumun Arkadaşımı Azarladığımı Gördüm

ruyamda-patronumun-arkadasimi-

Rüya:

rüyamda patronum arkadaşımı azarlıyordu arkadaşım ağlıyordu bende işe geç gelmişim odaya girip girmemekte tereddüt edip içeriye girdiğimde farklı bir kişi elinde değişik taşlarla sihirbaz tarzı birşeyler gösteriyordu. taşa her dokunduğunda farklı bir şekile dönüşüyordu. Daha sonra teyzem ve annem ortaya çıkıyor ve arkadaşım ve benden kan alıyolar çok değişik bir ortamdaydık daha sonra bize birer fincan toz karışımı içiriyolardı. Daha sonra bodrum kata indiğimde alınan kanları görüyorum ve yerlerde kanlar vardı.Daha sonra anneme teyzeme siz büyümü yapıyosunuz dediğimde beni korumak için yaptıklarını söylediler.Daha sonra annem tahtadan uzun biz merdivenle çatıya çıktı bende çıktım geri indim.Daha sonra merdiven kırıktı babama tamir ettirmeye çalıştım çok karmaşık bir rüyaydı hala etkisinden çıkamıyoırum rica etsem yorumlarmısınız.

Cinsiyet: Kadın

Rumuz: B****

Doğum Tarihi: 1999-01-25

Yorum:

Rüyanızda patronunuz arkadaşınızı azarladığını ve arkadaşınızın ağladığını görüyorsunuz. İşe geç gelmiş olduğunuz için odada ne yapacağınızda kararsız kalıyorsunuz ve içeriye giriyorsunuz. İçeride farklı bir kişi taşlarla sihirbaz tarzı bir şeyler gösteriyor ve her dokunduğunda taş farklı bir şekle dönüşüyor. Daha sonra teyzeminiz ve anneniz ortaya çıkıyor ve sizden ve arkadaşınızdan kan alıyorlar. Çok farklı bir ortamda olduğunuzu ve birer fincan toz karışımı içirildiğinizi görüyorsunuz. Daha sonra bodrum katına iniyorsunuz ve alınan kanları görüyorsunuz ve yerlerde kanlar var. Anneniz ve teyzeminiz sizi korumak için büyü yaptıklarını söylüyorlar. Daha sonra annenizle tahtadan yapılmış bir merdivenle çatıya çıkıyorsunuz ve geri iniyorsunuz. Merdiven kırıldığı için babanıza tamir ettirmek için çalışıyorsunuz. Bu rüya kişinin hayatındaki birçok faktörden kaynaklanan endişelerinin ve kaygılarının bir ifadesi olarak görülebilir.Arkadaşının azarlanması, kişinin hayatta arkadaş ilişkileriyle ilgili endişelerini temsil edebilir. Taşların sihirbaz tarzı şeyler yapması, kişinin hayatta kontrolünün kaybına dair bir endişe olarak görülebilir. Kan alma, kişinin hayatta sağlıkla ilgili endişelerini temsil edebilir. Büyü yapmak, kişinin hayatta korunma ve güvenliğiyle ilgili endişelerini temsil edebilir. Merdiven kırıldığı için babanıza tamir ettirmek için çalışmak, kişinin hayatta evde güvenliğiyle ilgili endişelerini temsil edebilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!