Rüyamda Odamdaki Kadın Canavara Dönüşüyor

ruyamda-odamdaki-kadin-canavar

Rüya:

Kardeşimle odamizdayiz sonra odaya azicik uzun bir kadın giriyo oynuyoruz sonra kadin bi mumdan bi canavara donuşuyor ve bizi oldurmeye calişiyir ben ve kucuk kardeşim yataktayiz ve ben bıçağimi cikartip kadini biçakliyorum ve polisler kadini evden aliyor sonra ben annem babam kardeşim falan başka bir evdeyiz yine o kadin geldi kimse bilmiyor yine o oldugnu ben dişinda bende yanima hep giydiğim hirkamin cebine meyve biçaği koyuyorum ve sonra niyeyse bulunduğumuz kapini dişindayiz o kadin kadin mum istiyor ve ben emin oluyorum sonra yine evde kadini busafer dahada kotu ve canin bi şekilde biçakliyorum yine polusler onu aliyor sonra başka 3. Evdeyiz ailemle yine o kadin geliyor yilbaşı o zaman kapinin onunde bir mum kutusu goruyo ama beni gorunce eve girdi yine ben bu sefer vakit kaybetmeden kardeşime bu o kadin diyerek annemlerin oturduğu oturma odasina giriyoruz yanimda yine biçak var kadin kapiyo açmaya çalişiyor bizde kardeşimle ayağimiz kaymasin diye coraplarimizi cikarip kapiyi tutuyoruz annem ve babam o sirada sakince oturum bişiler izliyor sonrasini hatirlamiyorum.

Cinsiyet: Kadın

Rumuz: F****

Doğum Tarihi: 2010-10-10

Yorum:

Rüyanızda kardeşinizle birlikte olduğunuz bir odada bir kadının girdiğini ve bu kadının bir canavara dönüştüğünü gördünüz ve onu oldurmeye çalıştığınızı anlatıyorsunuz. Bu kadının canavara dönüşmesi, belki de hayatınızda korkularınızın ya da endişelerinizin bir sembolü olarak görünüyor olabilir. Aynı kadının birçok farklı evde ortaya çıkması, belki de korkularınızın ya da endişelerinizin hayatınızın farklı alanlarını etkilediğini gösteriyor olabilir. Biçak kullanmak, belki de korkularınızın ya da endişelerinizin üstesinden gelecek bir gücü temsil ediyor olabilir. Polislerin kadını alması, belki de korkularınızın ya da endişelerinizin üstesinden gelmeniz için bir yetkili kişi ya da kurumun size yardımcı olabileceğini gösteriyor olabilir. Genel olarak, rüyanızda gördüğünüz şeyler, korkularınızın ya da endişelerinizin hayatınızı etkilediğini ve onları yenebilecek bir gücünüz olduğunu gösteriyor olabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!