Rüyamda Nehir Gibi Bir Denizin Kıyısındayız

ruyamda-nehir-gibi-bir-denizin

Rüya:

Bir Deniz kenarındayız. Böyle nehir gibi de. Kıyının bir tarafı iş yerimiz. Diğer tarafı evimiz. Tam ortası da su Suyun devamı azıcık ilerimiz Havalimanı. Havalimanına inmek üzere olan bir uçak alt kısmını ve arka kuyruğunu Havalimanı duvarına çarparak yanmaya başlıyor. Bu arada biz uçakta değiliz ama. Yanan uçak piste iniyor. İtfaiyeler hemen yangını söndürüyor. Sonra uçağı boşaltmak yerine uçak yeniden hızlıca havalanıyor. Bende manyakmı bunlar uçağın kuyruğu yok neden uçurdular tekrar diyorum. Prosedür gereği düzgün inmesi gerekiyor diye bir söz söyleniyor yada düşünce beliriyor kafamda. Uçak 2. Denemesi için tekrar dönüyor tam inecekken yine gaza basıyor ve bu sefer çok çok yükseklere yükseliyor orada bir iki takla atıyor hatta yükselirken bir apartmana çarpacak oluyor ama çarpmıyor. Bir yere düşmüyor. Sonra 3. deneme de biz artık korkuyoruz eve filanda çarpabilir bu çıkalım evden diye. Çocuklar iş tarafındaki kıyıda. Bende seni alıp evden karşı kıyıya geçmek için abime sesleniyorum oda bir kanu getiriyor. Ama üstüne binmiyoruz su çok derin değil. Ben tek seni bindiriyorum ıslanma diye. Serkan la ben yürüyerek kano yu tutup karşıya geçiyoruz. Uçak ta bir daha görünmüyor.

Cinsiyet: Erkek

Rumuz: E****

Doğum Tarihi: 1987-09-01

Yorum:

Bu rüyanın anlamı kişisel olarak değişebilir, ancak genel olarak, rüyada havalimanı ve uçak görmek, yolculuk veya değişimle ilgili endişelerin veya kaygıların yansıması olarak kabul edilir. Yangın veya kaza olasılığı, kontrolün kaybına veya risk almaya dair endişelerin yansıması olarak algılanabilir. Rüyada evin ve iş yerinin kıyıda olduğunu görüyorsan, kişisel hayat ve iş hayatı arasındaki denge veya bu iki alan arasındaki ilişki hakkında endişelerin olduğu anlamına gelebilir. Rüyada uçağın tekrar denemeler yapması ve yükseklere uçması, kişinin hayatındaki bir şeylerin kontrolünün kaybına veya risk almaya dair endişelerin yansıması olarak algılanabilir. Rüyada karşıya geçmek için kano kullanması, kişinin bir şeyleri kontrol etmeye veya bir şeyleri çözmeye çalıştığını gösterir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!