Rüyamda Müminleri Kovalıyordum

ruyamda-muminleri-kovaliyordum

Rüya:

Merhaba Ben rüyamda eski mahallemizde kimin olduğu nu anlamadm baya kalabalık bir kişiler Müslümanları kovalayıp yakalananlarn kafasının kesildiğini ve bunları ben ve arkamda arkadaşlarım yada tanımadığım Topluluk kaçarak kurtulmaya çalıştığımızı gördüm sonunda yakalanmadim sadece niçin kestiklerini bulmaya çalışıyordum sabah namazına da o ara uyandım rüya bitti şimdiden teşekkürler

Cinsiyet: Erkek

Rumuz: Y**

Doğum Tarihi: 1987-04-09

Yorum:

Rüyanızda eski mahallelerinizde kimin olduğunu anlamadığınız, büyük bir kalabalıkla Müslümanları kovaladığınızı ve yakalananların kafasının kesildiğini görüyorsunuz. Ben ve arkadaşlarımız veya tanımadığınız bir topluluk olarak kaçarak kurtulmaya çalışıyorsunuz. Sonunda yakalanmadığınızı ve niçin kesildiklerini bulmaya çalıştığınızı görüyorsunuz. Sabah namazına geldiğinizde uyanıyorsunuz.

Bu rüya, kişinin hayatındaki birçok faktörden kaynaklanan endişelerinin ve kaygılarının bir ifadesi olarak görülebilir. İslamofobi, terör veya cinsiyetçilik gibi konuların kişide endişe ve kaygı yarattığını gösterebilir. Ayrıca kişinin hayatta kendini güvende hissetmediği veya yaşadığı toplumda dışlanmış hissettiği bir durumda olduğunu temsil edebilir. Kişinin kendini veya başkalarını koruma arayışının bir ifadesi olarak görülebilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!