Rüyamda Köye Gidiyordum

ruyamda-koye-gidiyordum

Rüya:

Merhaba rüyamda köye yolculuk yaptığımı ve köye gelir gelmez bağırışmalar duyduğumu bu seslerini babaannem ve dedem arasında yaşandığını,kavga ettiklerini sonra babamın yanıma geldiğini benim babamı taniyamayip kaçmam,sonra ölen köpeğimi canlı bir şekilde görmem ama ağzı,yüzü şiş ve babamla amcam bastonlu,babam beni uyarıyor "kızım yaklaşma seni de ısırır" diyor bunun üzerine köpek babamın üzerine yürüyor hırlıyor sonra bana bakıyor (köpek) gülümsüyor ben korkuyorum ellerimi açıyorum bana bişey yapmasın diye ama kendini bana sevdirtiyor ve amcamlar yavaşça beni köpekten kurtarıyor. (1 saattir etkisindeyim yardımcı olursanız sevinirim🙂)

Cinsiyet: Kadın

Rumuz: S****

Doğum Tarihi: 2006-11-02

Yorum:

Rüyanızda köye yolculuk yapıyorsunuz ve köye vardığınızda babaanneniz ve dedeniz arasında bir kavga olduğunu duyuyorsunuz. Bu, gerçek hayatta babaanneniz ve dedeniz arasındaki gerilimi veya sorunları temsil edebilir. Rüyanızda babamı tanıyamadığınızı ve kaçtığınızı görüyorsunuz, bu da gerçek hayatta babanızla olan ilişkinizde bir sorun olduğunu veya onunla iletişim kuramadığınızı temsil edebilir. Rüyanızda ölen köpeğinizi canlı bir şekilde görüyorsunuz ve amcamların sizi köpekten kurtardığını görüyorsunuz. Bu, gerçek hayatta ölen bir hayvanınızın sizin için önemli bir anısı olduğunu veya onun hatırasının sizde hala canlı olduğunu temsil edebilir. Ayrıca, köpek sizin için bir sembol olarak güvenli ve koruyucu bir varlık olarak algılanabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-buyuyen-devasa-ci

Antik Kentte Büyüyen Devasa Çiçekler: Rüya Yorumu

Bir antik kentteydim, etrafım tarih öncesi dönemlere ait yapılarla çevriliydi. Mermer sütunlar arasında yürürken, birdenbire yerden büyüyen devasa çiçeklerle karşılaştım. Bu çiçeklerin her biri farklı bir melodi çıkarıyor ve birbirleriyle harmonik bir senfoni oluşturuyorlardı. Rüyanın anlamı ve yorumu hakkında bilgi edinin.

ruyada-abdest-almak-anlam-ve-y

Rüyada Abdest Almak: Anlam Ve Yorum

Rüyada abdest almak, sevince, hayra, zor müşküllerin halline delalet eder. Abdest alıp namaz kılmak keder ve üzüntüden kurtulmaya işaret eder.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!