Rüyamda Korku Evindeydim

ruyamda-korku-evindeydim

Rüya:

2 defa aynı rüyayı görmek ve rüyada annem durmadan oraya gitmemi isitiyordu güzel bir yer diyordu orası korku eviydi Ve o evin dışında insan kıyafetleri vardı orda bir yer vardı ve orda o evin bir bölümünü görebiliyordun kuzenimi gördüm va sonra kayboldu ve burası bir arsadaydı kocaman bir arsa korku evi terkedilmiş bir fabrikaydı arsanın tam ortasındaydı

Cinsiyet: Kadın

Rumuz: Y****

Doğum Tarihi: 2008-05-09

Yorum:

Rüyanızda korku evi ve terkedilmiş bir fabrika görmüşsünüz. Korku evi, korkularınız veya endişelerinizi temsil edebilir. Ayrıca, annenizin sizi oraya gitmeye teşvik etmesi, korkularınızla yüzleşmeniz gerektiği anlamına gelebilir. Kuzeninizin kaybolması, belki de kaybettiğiniz bir kişinin ya da bir şeyin hatırının yanınızda olduğunu gösteriyor. Arsada bulunmanız, belki de hayatınızda bir değişim ya da yeni bir yolculuğun başlangıcını temsil edebilir. Genel olarak, rüyanızda gördüğünüz şeyler, korkularınızla yüzleşmeniz, kayıplar ve değişimleri temsil edebilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-sirri-okyanusu-1

Deniz Fenerinin Sırrı: Okyanusun Gizli Dünyası

Gece yarısı ansızın bir deniz fenerinin tepesinde uyandım. Etrafımda uçsuz bucaksız deniz ve gökyüzü vardı. Fenerin ışığı dalgaların üzerinde dans ederken, yunuslarla konuşabildim. Onlar, denizin altında yaşayan fantastik yaratıkların ve kayıp şehirlerin hikayelerini anlattılar.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!