Rüyamda kısa boylu adam gördüm

ruyamda-kisa-boylu-adam-gordum

Rüya:

Rüyamda kısa boylu adam gördüm annesine çok kızgındı kahve fincalari kırıldı için çok üstüne gelmiş kafayı yemiş gibiydi kısa saplı kürekle hem kendi için hemde annesi için mezar kazıyor annesi girmek istemiyorsada zorla diri diri annesini gömmeye çalışıyor sonra güya kardeşmişiz bide kızkardeşim varmiş kızkardeşimde yaralaniyor doktora gidiyor ama çok rahat benimde elimde büyük biçak var sakin olmalarini söylesemde bizede saldırmaya çaliştiği için bicakliyorum sonra o vahşettin içinden çikiyorum nasıl oluyorsa sonra kendimi namazdayken buluyorum karanlık hafif loş bir ışık var namaz kılıyorum o sırada bı kadın geliyor bana sarılıyor sonrada bende kılıyım namaz diyip benim seccademde namaza başliyor bende kıvrılıp bir kenarda gözlerimi kapatıyorum kurandan mealler okuyorum ısrarla Uhudla âlâkalı olan ayetleri okuyorum başka bâşka ayetlerde okuyorum sonra kısa boylu adamı ruyamın içinde rüyada oradada görüyorum aşırı kızgın gözü dönmüş gibi annesine mezarı kazıp içine atıyor çok farklı bir rüyaydı etkisindeyim hâlâ

Cinsiyet: Kadın

Rumuz: S****

Doğum Tarihi: 1992-11-01

Yorum:

Bu rüyanızda, kısa boylu bir adamın annesine karşı çok kızgın olduğunu ve mezar kazdığını gördünüz. Rüyada, adamın annesini zorla diri diri gömmeye çalıştığını ve kardeşinizin yaralandığını gördünüz. Doktora gitmekte olsa da, rüyada kendinizi büyük bir bıçakla saldırıya karşı koruduğunuzu ve rüyada bir kadının size sarıldığını ve namaz kıldığınızı gördünüz. Rüyada, karanlık, loş bir ışıkta namaz kıldığınızı ve Kuran’daki ayetleri okuduğunuzu gördünüz. Rüyada, kısa boylu adamın hala kızgın olduğunu ve mezarını kazdığını gördünüz. Bu rüya, kişisel anlamlar taşıyabilir ve yalnızca kişinin kendisi için anlamlı olabilir. Ancak genel olarak,bu rüya kişinin iç dünyasının bir yansıması olabilir. Bu rüya kişinin yaşadığı bir olayın travmasının bir yansıması olabilir. Ayrıca bu rüya kişinin yaşadığı bir olayın travmasının bir yansıması olabilir. Kişinin iç dünyasındaki endişelerin, öfkelerin, korkuların veya suçluluk duygularının yansıması olabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

rengarenk-balonlarla-gokyuzund

Rengarenk Balonlarla Gökyüzünde Sürüklenmek

Balon festivalindeki rüyamda, rengarenk balonlarla dolu gökyüzünde süzülüyorum. Her balon farklı bir hikayeyi temsil ediyor. Yavaşça yükselirken dünyanın tüm renklerinin bir mozaik gibi bir araya geldiğini görüyorum.

ruyada-sevdigim-cocukla-tersin

Rüyada Sevdiğim Çocukla Tersine Dönen Duygular

Rüyamda sevdiğim çocukla konuşuyordum, her şey tersine dönmüş gibiydi. O benden hoşlanıyor gibi görünüyordu, ama ben soğuk ve kısa mesajlarla cevap veriyordum. İşlerimiz vardı, ama iletişim kopmamalıydı.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!