Rüyamda Hiçbi Ekipmanım Yokken Uçuyorum

ruyamda-hicbi-ekipmanim-yokken

Rüya:

Genele bu ruyayı görmekteyim ara ara ; İstedigim gibi yerden yukseliyorum hicbir ekimanim yok kendi kendime isdedigim gibi ucuryorum bazen yerdeki nesne ve canlilara carpamamak icin bir anda yukseliyorum kisacasi istedigim gibi ucarak harek edebiliyorum Ama bu gun gordugum ruyada ise diyerlerine gore alcalirken ,yükselirken ve saga , sola donuslerde konturolu daha iyi sagliyordum fakat ciplak oldugumu farkettim 🙂

Cinsiyet: Erkek

Rumuz: E****

Doğum Tarihi: 2003-01-01

Yorum:

Kendinizi özgür ve sınırsız hissettiğinizi veya hayallerinizin gerçekleşebileceğine inandığınızı gösterir. Yerden yükselmek, kendinizi güçlü veya üstün hissettiğinizi gösterir. Ekipmana ihtiyaç duymamak, kendinizin yeterli olduğunuzu veya kendinizi becerikli hissettiğinizi gösterir. Yerdeki nesneler ve canlılarla çarpışmamak için yükselmek, kendinizi koruma modunda olduğunuzu gösterir. Bu rüya, kendinizi özgür, güçlü veya becerikli hissettiğinizi gösteriyor. Bu gün gördüğünüz rüyada, kontrolünüzü daha iyi sağladığınızı fakat ciplak olduğunuzu fark ettiğinizi gösterir. Bu, kendinizi daha açık veya daha korunaksız hissettiğinizi gösterir. Bu rüya, kendinizi kontrol etme veya kendinizi ifade etme konusunda çalışmanız gerektiğini gösteriyor.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!