Rüyamda hiç bilmediğim bir evdeyim

ruyamda-hic-bilmedigim-bir-evd

Rüya:

rüyada rüya görüyordum tanımadığım hiç gitmediğim bir ev 2 kişi karşımda oturuyor hepsi nursuz asık suratlı 1 isi sakallı yaşlı diğeri 50 55 yaşlarında yanımda tanıdığım ama yüzünü görmediğim biri var onla beraber gitmişiz o eve ve gece vakti sakallı adam içeri gidiyor yanımdaki tanıdığım ve diğer kalan sıra kavgası ediyor yaşlı adam içeri girdiğinde dışarı nursuz kapalı bir bayan çıkıyor ve yanımıza oturuyor sonra diğer adam içeri giriyor ben sinirle kapıya yöneliyor gitmek istiyorum ama hava karanlık olduğundan vaz geçiyorum kapının yanında duvarda asılı sigara sigara vardı sigarayı parçaladım o adam da dışarı çıktı sıra sende dedi ve giderken arkasından baktım yerde 50 yazan kağıt parçası vardı paraydı ama tl mi dolar mı bilmiyorum yanımdaki kişi sen çıksaydın senindi o para dedi bende nasip kısmet dedim sonra içeri girdim çıktığımda sabah olmuştu rüyamdaki rüyamdan uyanmış yatağımda yatarken kapının üzerinde bir yılan üzerime doğru sağ yanımdan ben geliyordu dua etmeye başladım sol işaret parmağım havada sağ işaret parmağımı da kaldırmaya çalışıyor kaldıramıyordum sol parmağımla sağ parmağımı kaldırdım dualar birbirine karışıyordu o an düzeldi ve uyandım

Cinsiyet: Erkek

Rumuz: m********

Doğum Tarihi: 1979-08-01

Yorum:

Rüyada gördüğün ev, gitmediğin ve tanımadığın bir yer olduğu için, bilinçaltındaki yeni ve bilinmeyen durumlarla ilgili olabilir. Sakallı ve yaşlı adam, bilinçaltındaki ihtiyarlık ve ölüm korkularını temsil edebilir. Nursuz ve asık suratlı kişiler, bilinçaltındaki negatif duyguların ve olumsuz düşüncelerin bir yansıması olabilir. Kavga ve sıra, bilinçaltındaki anlaşmazlıkları ve gerginliği temsil edebilir. Yanında tanıdığın ama yüzünü görmediğin kişi, bilinçaltındaki bilinmeyen fakat tanıdık bir karakteri temsil edebilir. Kapının yanındaki sigara, bilinçaltındaki sağlık korkularını, sigarayı parçaladığında ise, bunların üstesinden gelmeye çalıştığını gösterir. Para, bilinçaltındaki mali endişelerini temsil edebilir. Yılan, bilinçaltındaki korkuları ve tehlikeleri temsil edebilir. Dualar, bilinçaltındaki inançların ve koruma arayışlarının bir yansıması olabilir. Bu rüya, bilinçaltındaki endişelerin ve korkuların, günün birinde üstesinden gelmen için dualar etmeye çalıştığını gösteriyor.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!