Rüyamda Evliyim, Çocuğum Var Ama Ölmüşüm

ruyamda-evliyim-cocugum-var-am

Rüya:

Rüyamda kendimi ölmüş gördüm. Evliyim eşim ve 1 çocuğum var rüyada. Ben bir anda ölüyorum beni sedyeyle taşıyorlar. Sedyede yatıyorum gözlerim açık kendimi asansör aynasından görebiliyorum sesleniyorum ama kimse beni duymuyordu çok bağırdım ama nafile beni asansörden çıkardılar koridordan geçirirken beni eşim gördü sarıldı çok ağladı öptü koktu ona da bağırdım seslendim ama duymadı . Sonra beni morga götürürlerken annem bir kelebek gördü koridorda rüyamda doğmuş bir kız çocuğum vardı. Ona o kelebeği de alıp hadi kelebeğini annene gönder dedi. O senin annenden güzel haberler getirecek kokusunu getirecek diye söyledi. O arada ben oraları görüyorum yanlarına gidip sarılıyorum ama kimse ne tepki veriyor ne de bir ses. Çok bağırdım ama duyan olmadı. Kendimi ölü gördüm açıkçası.

Cinsiyet: Kadın

Rumuz: C****

Doğum Tarihi: 2002-02-04

Yorum:

Rüyada kendinizi ölmüş görmek, kişinin hayatındaki değişim veya kayıplar hakkında endişelerin yansıması olarak algılanabilir. Rüyada eşiniz ve çocuğunuzun varlığı, kişinin aile veya sevgi bağları hakkında endişelerin yansıması olarak algılanabilir. Rüyada bir kelebek görmek, kişinin değişim veya yeni fırsatlar hakkında endişelerin yansıması olarak algılanabilir. Rüyada kimsenin sizi duymaması, kişinin kendini anlamlı veya değerli hissetmeme veya kendine olan güven duygusunun eksikliği hakkında endişelerin yansıması olarak algılanabilir. Bu rüyanın gerçek anlamı sadece senin iç dünyanının yansımasıdır ve gerçek hayatta gerçekleşmeyebilir. Bu sadece senin rüyanının bir yorumudur, gerçek hayatta ne olacağını bilemezsin. Rüyalar, kişinin duygusal ve zihinsel durumunun yansımasıdır ve genellikle kişinin hayatındaki endişelerini, korkularını veya duygusal çatışmalarını yansıtır. Bu rüya, kişinin ölüm veya kayıp konusunda endişelerini içeriyor olabilir veya kişinin kendini anlamlı veya değerli hissetmeme endişesini yansıtabilir. Bu endişelerin gerçek hayatta nasıl yansıtılacağını, kişinin kendisi belirleyebilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerindeki-sirrin-aydin

Deniz Fenerindeki Sırrın Aydınlığı

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Renkli balıklar yüzüyor, martılar gökyüzünde dans ediyor. Denizin altından dev bir inci kabuğu yükseliyor ve içinden bir deniz kızı çıkıyor. Bana gülümsüyor ve elindeki bir deniz yıldızını uzatıyor. Onu aldığımda, deniz yıldızı parlıyor ve tüm okyanus aydınlanıyor. Bu rüya, içsel yolculuğun ve keşfin sembolü olabilir.

ruyada-dagin-zirvesinde-huzur

Rüyada Dağın Zirvesinde Huzur

Büyük bir dağın zirvesindeyken karlarla kaplı manzarayı seyretmek, iç huzurunu bulduğunuz anlamına gelir. Renkli çiçeklerin altından çıktığı bu yolculuk, doğanın güzellikleriyle büyülenmenizi simgeler.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!