Rüyamda Evime Yakın Bir Boğazda Koşuyorum

ruyamda-evime-yakin-bir-bogazd

Rüya:

Rüyamda mutsuz hissediyorum ve evime yakın yerde boğazda rahatlamak koşmaya başlıyorum. Bir süre sonra sahilde uzunlamasına giden balık ağı görüyorum ve bir sürü balık takılmış bunlara. Hemen sonrasında uzun ve devasa büyük dişleri olan başka bir balık görüyorum ve taş atıyorum buna. Benimle konuşmaya başlıyor ilk önce daha önce insan yediğini filan söyleyip tehdit ediyor. Saldırmaya filan çalışıyor beni takip ediyor sahil boyunca. Sahil bitiyor ve metruk bir yerden geçmem gerekiyor. Burada balık karaya çıkıyor ve yanıma geliyor görmediğim bir şeylerden beni koruyor. Bu metruk yerlerden geçerek yolumu bulmaya çalışırken döner dükkanına denk geliyorum ve arka tarafından gelip içinde buluyorum kendimi, sonrasında sahibinden izin isteyip kapısından geçip kurtuluyorum. Balıkta gitmiş oluyor.

Cinsiyet: Erkek

Rumuz: d*******

Doğum Tarihi: 1995-11-23

Yorum:

Bu rüya, genellikle mutlu olunmayan bir durumda olduğunuzu ve kaçış aradığınızı gösterir. Boğazda koşmak, rahatlamak veya nefes almak istediğinizi ifade edebilir. Balık ağı ve takılmış balıklar, içinizde kalmış olabilecek duygusal yükleri ifade edebilir. Büyük dişli balık, korkunuzu ifade edebilir ve ona taş atmak, bu korkuyu yenebileceğinizi gösterir. Konuşan balık, içinizdeki bir duygu veya düşünceyle karşı karşıya kaldığınızı gösterir. Metruk yerlerden geçmek, geçmişte yaşadığınız travmalarla yüzleşmek anlamına gelebilir. Döner dükkanı, düzenli ve güvenli bir yerde kendinizi hissettiğinizi gösterir. Bu rüya, genellikle içinizdeki duygusal yüklerle yüzleştiğiniz ve onları yenebileceğinizi gösteriyor.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-sirri-okyanusu-1

Deniz Fenerinin Sırrı: Okyanusun Gizli Dünyası

Gece yarısı ansızın bir deniz fenerinin tepesinde uyandım. Etrafımda uçsuz bucaksız deniz ve gökyüzü vardı. Fenerin ışığı dalgaların üzerinde dans ederken, yunuslarla konuşabildim. Onlar, denizin altında yaşayan fantastik yaratıkların ve kayıp şehirlerin hikayelerini anlattılar.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!