Rüyamda Eski Nişanlımı Kayıkta Gördüm

ruyamda-eski-nisanlimi-kayikta

Rüya:

Rüyamda eski nişanlım göletin ortasında beyaz bir kayikta oturuyordu. Ama kendisinin sakalları çok uzamış göğsüne kadar inmişti ve çok fazla kilo almıştı. Bana göğsüne yaptırdığı dövmeyi gösterdi kendisini cizdirmisti fakat yüzünde peçe vardı her yeri kapalı sadece gözleri gözüküyordu. Bende ona biz neden olmadık diye sorduğumda kapalı birini istiyorum ben dedi ve yanına iki takım elbiseli arkadaşını alarak balık tutmaya gittiğini onu beklememi söyledi gözden uzaklaştı. Sonra yanıma bembeyaz kıyafet giymiş yüzünü peceyle örtmüş masmavi gözlü bir kadın geldi bana işaretleri görmüyorsun takip et işaretleri dedi uyandığımda sabah ezanı okunuyordu ne anlama geldiğini anlamadım anlayamıyorum da

Cinsiyet: Kadın

Rumuz: İ*****

Doğum Tarihi: 2000-01-12

Yorum:

Bu rüyada gördüğün eski nişanlının fiziksel değişimleri ve dövme, kişinin geçmişteki bir ilişkisinden kurtulmaya çalıştığını ve bu ilişkiye dair kalan duygusal yaralarını temsil edebilir. Sakalların uzaması ve kilo alması, kişinin kendine veya başkalarına zarar vermeye yönelik bir davranış sergilediğini veya kendisini kaybettiğini temsil edebilir. Peçe ise kişinin kendisini gizlemeye çalıştığını veya bir şeyi gizlemeye çalıştığını temsil edebilir. Göletin ortasındaki beyaz kayık, kişinin kendisini koruma altına almak istediğini veya kendisini bir şeyden koruma altına almak istediğini temsil edebilir. Beyaz kıyafetli ve masmavi gözlü kadın ise kişinin kendisini iyileştirmeye yönelik bir arayış içinde olduğunu temsil edebilir. Bu rüya içerisinde gördüğün işaretler ise kişinin gelecekteki yolculuğunda kendisi için önemli olan şeyleri keşfetmeye çalıştığını gösteriyor olabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!