Rüyamda Deniz Olmayan Bir Şehre Gidiyoruz

ruyamda-deniz-olmayan-bir-sehr

Rüya:

Rüyamda bir yere gitmiştik ve orası aslında denizin olmadığı bir şehirdi.Biraz gezdikten sonra babamın denizi izlediğini gördüm ve ablama bizde izleyelim gel dedim ailemden birkaç kişi daha vardı sonra bi anda denizin dalgaları çok fazla yükseldi yani 2 gökdelen uzunluğundan bile fazlaydı belki.sonra denizin içinde yüzen insanları dalga tek tek atmaya başladı ve düşen öldü kan revan içinde birini gördüm düşen öyle oldu ve kaçalım yoksa bizi de yutacak dedim uyandım. Aynı rüyanın benzerini birde birkaç gün sonra gördüm.Evdeydim yine denizin olmadığı bir şehirde yaşıyoruz.Sonra pencereden bakarken heryerin su içinde olduğunu gördüm ve dalga yükselmeye başladı yine yol üzerinde pencereyi açmıştım hemen bağırmaya başladım kapatın yoksa dalga bizide götürecek diye dalga içeri girmedi uyandım.

Cinsiyet: Kadın

Rumuz: M****

Doğum Tarihi: 2002-04-11

Yorum:

Rüyanızda gördüğünüz deniz ve dalga sizin iç dünyanızda birçok anlam taşıyor olabilir. Deniz genellikle hayatın sürekliliği, değişim ve duygusal dalgalanmaları temsil eder. Dalga ise birçok anlam taşıyabilir. Örneğin, bir şeyin kontrolünü kaybetmeye, korku ve endişe ya da birçok duygusal durumları ifade edebilir. Rüyanızda denizin olmadığı bir şehirde yaşamanız ve dalgaların yükselmesi, duygusal olarak sizin hayatta kendinizi güvende hissetmediğinizi, birçok şeyin sizin kontrolünüz dışında olduğunu veya endişe ya da korkunun bir parçası olarak görülebilir. Rüyanızda gördüğünüz olaylar ve duygularınızın gerçek hayatta nelerle ilişkili olduğunu anlamak için kendinizle yüzleşmeniz önemlidir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-sirri-okyanusu-1

Deniz Fenerinin Sırrı: Okyanusun Gizli Dünyası

Gece yarısı ansızın bir deniz fenerinin tepesinde uyandım. Etrafımda uçsuz bucaksız deniz ve gökyüzü vardı. Fenerin ışığı dalgaların üzerinde dans ederken, yunuslarla konuşabildim. Onlar, denizin altında yaşayan fantastik yaratıkların ve kayıp şehirlerin hikayelerini anlattılar.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!