Rüyamda Büyücü Bir Kadın Gördüm

ruyamda-buyucu-bir-kadin-gordu

Rüya:

Bir markette yürüyordum rüyamda. karşıdan satanistlere benzeyen bir kiz ve elinde uzun kırmızı iple büyücü bir kadını çekiyordu. yanımdan geçtiler. kadın isaret parmağını omuzuma dokundurduğu gibi nefesim kesildi ve Arapça şeyler söyledi. Etrafim karanlık oldu bütün renkler gitti. Bende bismillah bismillah demeye başladım. dua okumaya çalıştım okuyamadim. kendimi hemen dışarı attim etrafimdaki het şey simsiyahken karşıdan gelen bir tane adam ışık saçıyordu. ağlayarak ondan yardım istedim. ilk yardım edemem dedi. daha sonra yanima geldi yardim etmek istedi. elimi tuttuğu gibi etrafimdaki renkler geri geldi ve nefesim düzeldi. rüyam neye yorulur ??

Cinsiyet: Kadın

Rumuz: e**** k**

Doğum Tarihi: 2004-04-09

Yorum:

Bu rüya, karanlık bir duygu veya durumda olduğunuzu ve içinizdeki güçlerle yüzleştiğinizi gösterir. Satanistlere benzeyen kız ve büyücü kadın, karanlık güçlerle karşı karşıya kaldığınızı gösterir. Kırmızı ip, hayatınızda bir şeyi ya da bir kişiyi bağlı olduğunuzu gösterir. Arapça şeyler söylemesi, içinizdeki bir duygu veya düşünceyle karşı karşıya kaldığınızı gösterir. Bismillah bismillah demek, Allah’a sığınmanızı gösterir. Dua okuyamamak, içinizdeki güçlerle yüzleşmekte zorlandığınızı gösterir. Işık saçan adam, içinizdeki gücün, size yardım etmek için var olduğunu gösterir. Rüya, içinizdeki karanlık güçlerle yüzleştiğiniz ve Allah’a sığınarak onları yenebileceğinizi gösteriyor.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!