Rüyamda Bir Sürü Araba Gördüm

ruyamda-bir-suru-araba-gordum

Rüya:

Selamün aleyküm. Rüyamda arabalar gördüm. Eşimden arabanın anahtarını istiyordum. Anahtarı aldım tam giderken erkek kardeşimde yanımdaydı. Erkek kardeşimin elinde de küçükken amcamın bana verdiği kırbaç vardı. Evin bahçesinde bir tane kadın elinde de bişey vardı.bize bakıp gülüyordu. Ters birşey olduğu farkettiğim anda kardeşimden kırbaçı istedim. Kardeşim beni engellemeye çalışıyor kırbaçı çekiştirip duruyorduk. Kardeşime dedim ki kırbaçı ver yılan var. Yılanları vuracam. O sırada baktım havadan üzerimize birşey geldi. Üç tane siyah yılan. Benim üzerime düştüler. Kardeşim kırbaçı bana bıraktı. Bıraktığı gibi. Yılanlara vurdum. Vurduğum gibi yılanlar havaya savruldular.

Cinsiyet: Erkek

Rumuz: M******

Doğum Tarihi: 1993-08-01

Yorum:

Rüyanızda gördüğünüz araba ve kırbaç, sizin hayatta kontrolünüzü elde etmeye çalıştığınız şeyleri sembolize edebilir. Eşinizden araba anahtarını almak, sizin hayatınızda o an kontrolünüzü almaya çalıştığınız şeyi ifade edebilir. Erkek kardeşinizin kırbaçta olması, sizin kendinizi koruma veya kontrol etmeye çalıştığınız bir durumu temsil edebilir. Yılanlar, bilinçaltınızdaki korkularınızı veya endişelerinizi temsil edebilir. Bu rüya, sizin hayatta kontrolünüzü elde etmeye çalıştığınız veya kendinizi koruma çabası olarak yorumlanabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!