Rüyamda Babam Deri Getiriyor

ruyamda-babam-deri-getiriyor

Rüya:

İlk ufak koyun deresi ile uğraşıyorum sonra babam geliyor uzun kocaman bir deri getiriyor 123.diyor deriyi bi diğer tarafa bi diğer tarafa çeviriyoruz 1234 diyor arasıra ozaman bişey yapmıyor ve aniden bi köpek sesleri gelmeye başlıyor ama köpekler hep bağlı birbilerine havlıyor lar 3 tane kop kocaman köpek var kahve rengi ayı gibler kocaman diğerleri küçük olanlar polis köpekleri gibi kocaman olan köpek diğlerinden birini tutuyor ve babam bağırmaya başlıyor bana diyor sal şunu diye ama neyi dedini bilmiyom bian da arkamı döndüm köpek var bağlı ama elimi uzatıyom çözmek için havlıyor babam ağlayarak öldü filan diyor o köpeği çözüyor sonra uyanıyorum

Cinsiyet: Erkek

Rumuz: B

Doğum Tarihi: 2002-08-15

Yorum:

Bu rüya, kişinin kontrolünü kaybetme, endişe veya kaygılarını içeriyor olabilir. Koyun deresi ve köpekler, kişinin hayatındaki stres veya problemleri temsil edebilir. Köpeklerin bağlı olması, kişinin kontrol etmeye çalıştığı veya çözmeye çalıştığı problemleri temsil edebilir. Babanın ağlaması, kişinin hayatta bir kayıp ya da yitirmiş olma duygusunu temsil edebilir. Rüyada kendinizin bir şeyleri çözmeye çalışması, kişinin gerçek hayatta bir problemi çözmeye çalıştığını veya bir sorunun üstesinden gelmeye çalıştığını gösterebilir. Bu rüya, kişinin hayatındaki endişelerini yansıtmakta olabilir ve gerçek hayatta nasıl yansıtılacağını kişi belirleyebilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!