Rüyamda Arkadaşımın Öldüğünü Öğreniyorum

ruyamda-arkadasimin-oldugunu-o

Rüya:

Rüyamda birlikte eve gittiğim iş arkadaşımın arabasını bekliyordum sonra o gelince bizimle birlikte dönen öğretmen arkadaşımızın öldüğünü söylüyor ve ölünün bedeni de o arabada oluyor onun kefenlenmiş gerekiyor diyor ve fermuarlı bir poşet gibi bir şeyin içine koyuyor okul bahçesinde köpek tarafından ısırıldığını ve öldüğünü söylüyor ben de neden gerçekten kefenlenmediğini soruyorum kendi memleketinde yıkanıp kefenleneceği söyleniyor sonra o arkadaşımla birlikte yola çıkıyoruz onların memleketine ben de gidiyorum sonra arkadaşım beni ailesinin karısının yanında bırakıp gidiyor karısı ve annesi bana inanılmaz olumsuz davranıyorlar karısı beni kıskanıyor sonra ben de dışarı çıkıyorum inanılmaz bir yağmur yağıyor sağanak şeklinde bir alışveriş merkezi görüp oraya giriyorum sonra oradan çıkıyorum biraz zaman sonra arkadaşımın karısını ve annesini tekrar görüyorum pardesü giymiş ikisi de diyorum ben arabayı alıp geleyim arabayı almaya gidiyorum adam borcumun 10 lira olduğunu söylüyor ona başta 10 sonra 20 lira veriyorum

Cinsiyet: Kadın

Rumuz: A*

Doğum Tarihi: 1992-04-08

Yorum:

Rüyanızda iş arkadaşınız ve bir öğretmen arkadaşınızın öldüğünü gördünüz ve kefenlenmiş bedenin arabada taşındığını anlatıyorsunuz. Öğretmen arkadaşınızın ölümü, belki de hayatınızda bir kayıp ya da yitirilmiş bir şeyin temsilidir. Kefenlenmiş bedenin arabada taşınması, belki de hayatınızda bir sona ya da kapanışa işaret ediyor olabilir. İş arkadaşınızın memleketine giderek orada kefenlenmesi, belki de geçmişinizle ilgili bir şeyin önemli olduğunu ya da geçmişteki bir ilişkinizin etkisinin hala var olduğunu gösteriyor olabilir. Arkadaşınızın karısı ve annesi tarafından olumsuz davranılması, belki de ilişkinizde bir sorun ya da çatışma olduğunu temsil ediyor olabilir. Karının sizi kıskandığını söylemeniz, belki de bir kıskançlık ya da güvensizlik duygusunun varlığını gösteriyor olabilir. Yağmurlu bir alışveriş merkezine gitmeniz, belki de maddi zorluklar ya da ihtiyaçlarınızın olduğunu temsil ediyor olabilir. Borcunuzun 20 lira olması, belki de maddi zorluklar ya da borçlarla ilgili bir endişenizin olduğunu gösteriyor olabilir. Genel olarak, rüyanızda gördüğünüz şeyler, hayatınızda bir kayıp ya da yitirilmiş bir şeyin, geçmişle ilgili bir şeyin, ilişki sorunlarının, maddi zorlukların ya da borçlarla ilgili bir endişenin varlığını gösteriyor olabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!