Rüyada Kayıp Telefon ve Kapı Açma Zorlukları

ruyada-kayip-telefon-ve-kapi-a

Rüya:

Rüyamda ilk okulumun arka bahçesi gibi olan bir evimiz vardı. Ben telefonumu o arka bahçede dolaşırken kaybediyordum. Sonra ev kalabalıktı arkadaşım vs vardı. Bir arkadaşım daha telefonumu kaybettim diyordu. Aaaa ben de kaybettim diyordum çıkıp arka bahçedeki balkon tarafından assagi bakıyorduk. Sonra yerde uzakta 2 telefon gözüküyordu biri benimkine biri arkadasiminkine benziyordu. Almak için sabah olmasını bekliyorduk çünkü assagi inemiyorduk. Sonra bir arkadaşım assagiya atlayarak gidip alıyordu uzaktan benim telefonum sandigimi kaldırıp bakıyordu hayır senin değil diyip yere atıyordu. Sonra diğer telefonu kaldırıyordu meğer telefon değilmiş de telefon kabıymış. Sonra arkadaşım geliyor fakat telefonunu bulmuş benimki yok. Sonra içeri giremiyoruz ama abim(bilgisayar mühendisi) bir kod giriyor ve kapı ileri geri sallanarak açılıyor ve biz de aradan geçiyoruz sonra geçince babamı görüyoruz koltukta yatıyor sonra uyandım. Tabiri nedir acaba hocam.

Cinsiyet: Erkek

Rumuz: M******* B**** A****

Doğum Tarihi: 2001-02-11

Yorum:

Rüyanızda ilk okulumun arka bahçesine benzer bir evde yaşadığınızı ve telefonunuzun kaybettiğinizi görüyorsunuz. Bu, belki de geçmişteki bir ortamda kendinizi kaybettiğinizi veya unutkan olduğunuzu temsil edebilir. Arkadaşlarınızın da telefonlarını kaybettiği ve birlikte aradığınızı görüyorsunuz, bu belki de sosyal hayatınızda ya da iletişiminizde bir sorun ya da kayıp yaşadığınızı temsil edebilir. Arka bahçedeki balkon tarafından aradığınızda, telefonlarınızın yerde uzakta olduğunu ve sabah olmasını beklemeniz gerektiğini görüyorsunuz. Bu, belki de bir problemi çözmeniz için zaman gerektiğini veya sabır gerektiğini temsil edebilir. Ayrıca, arkadaşınızın aşağıya atlayarak telefonlarınızı arayıp gitmesi ve sonunda sadece bir telefon kabının bulunması, belki de aradığınız şeyin gerçekte ne olduğunun farkında olmadığınızı veya yanıltıcı bir durumda olduğunuzu temsil edebilir. Kapının kod girilerek açılması ve babanızın içeride yatarken görmeniz, belki de bir çözüm bulmak ya da bir şeyleri açmak için zorluklar ya da engellerle karşılaştığınızı temsil edebilir. Rüyanın genel anlamı, kayıp ya da unutkanlık hissettiğiniz bir ortamda kontrolünüzü kaybetmeniz ve bir çözüm bulmaya çalışırken zorluklarla karşılaşmanızdır.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-ruya-1

Deniz Fenerinin Tepesinde Rüyası: Sonsuzluk Ve Melodik Dans

Bir deniz fenerinin tepesindeyken sonsuz deniz ve gökyüzüyle çevriliydim. Işıklar denizin üzerinde dans ediyor, yıldızların parıltısını andırıyordu. Rüyamda yunuslar melodik seslerle suyun altında kavisler çiziyordu. Ressamın tuvaline aktarmaya çalıştığım bu güzelliklerle denizin mavisi daha da derinleşiyordu.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!