Rüyada İş Hayatı ve Aile İlişkileri görmek

ruyada-is-hayati-ve-aile-ilisk

Rüya:

Kolay gelsin. Rüyamda Kurumsal bir yerdeyiz fruko şişeleri uretiliyomus gibi gözüken bir fabrikanın içindeyim yani boş şişeler ama yığın yığın. Güzelce dizilmis. Kel bir adam hosgeldiniz diyor babamla bana gülüyor bizi taniyorbelli bana sende bişey icermisin diyor bilmemki diyorum. Babam o icmz içmez diyo. Elimde bişey var. Baba neden öyle soyledin diyorum adam farklı anlar ben cocukmuyum diyorum. Babamda bişey olmaz bişey olmaz diyor. Aslının (eşim)kuzeni gibi birisiydi geliyor sarılıyoruz. Sanki başka bir memlekette gibi. kapalı bir kadın onun yanında bir çocuk. Anne hoşgeldiniz diyorum ama o hiç yüz vermiyor eşimin kuzeninin annesiymis. böyle hoşbulduk falan diyor. Ama yüzüme bakmiyor. Biz yemek yemeye başlıyoruz ama ben yemek yedigimi göremedim o kuzenin yemek yediğini gördüm tabaklarda masanın üstünde. O kadınla çocuk yemiyor. Sokak ortasindayiz zaten. Yerde oturuyolar. Sonra eve dönüşüyor oturduğumuz yer. Ve kapalı kadinin yanındaki çocuk başı açık gözlüklü bir kadin oluyor. Siz neden yemek yemiyosunuz anne diyorum. Biz yemeyiz diyor. Saate bakıyorum saat 7. Sizin oranın 9u bizim buranın 12 si diyorlar. Aslida öyle söylüyor. Bende sabah erken kalkmiyosunuzya diyorum. Geç kalkiyosunuz. Sonra elimde bir tabak koltukta oturuyorum ama disardayiz. şu anda yemek saati yani siz kaçta yiyosunuzki diyorum. Sohbet etmeye çalışıyorum. Onlarda 9 falan diyolar ama tam dediklerini zor anliyorum. Yabancı gibiler. Sonra o fabrikada birilerini görüyorum içerde bayanlar. Çok şık giyimliler. Ama öyle kurumsal bı yer erkekler falan takım elbiseli. Kravatlı. Yanımdaki birisi kel bir adamı gösteriyor şununla bir araba alabilseydim diyor. Bende o buranın sahibi diyorum. Sonra gulumseri görüyorum. Onu görünce yaklaşıyorum siyah bir elbise var dzinin üstünde. (eski bir arkadaşim) Gülümser diyorum sağına soluna bakıyor sesi ararken ben ona Gülo diye sesleniyorum(herkes öyle seslendirdi). beni görünce yönünü bana çeviriyor ama kafası odaya takılıyor bende ona doğru gidiyorum ve Tamer Nerde Tamer diyorum. (Kocası).baktigi odada Ersun abim (amcaoglum) var. Tam karşısında koridorda bir masa ve sandalyede oturan Hakanı (teyzemin kızının eski eşi) görüyorum selamünaleyküm diyorum. Oda bağırma olm burası kurumsal bir firma diyor. Bende hasstir lan diyorum. Oda bana al işareti yapıyor. Sonra yanından uzaklaşırken bende o zaman sende al diyorum karşı odaya geçiyorum Ersun abim bıyıklı bir şekilde gözünde gözlük deniz naber diyo iyi abi diyorum sarılıyorum tokalaşma yapıyor gulumseri soruyorum kaybediyorum tanimadiklarimda var oralarda. Rüyada gülümser ve anne dediğim kişi hariç herkeste gözlük var. Normal yaşantılarında gözlük takmayanlarda gözlük takıyor.simdiden teşekkür ederim. Benim için çok önemli. Mevcut bir isim az bir maaşım var. Yakın bir süre icinde bir iş teklifi aldım. Rüyam beni yönlendirecek zannedersem.

Cinsiyet: Erkek

Rumuz: D****

Doğum Tarihi: 1985-05-15

Yorum:

Rüyalar insanın bilinçaltının yansımasıdır ve rüyaların anlamı kişinin kişisel duygusal veya psikolojik durumlarını yansıtabilir, kişinin gerçek hayatta yaşadığı olaylarla ilgili olmayabilir. Bu rüyada bir fabrika içinde olduğunuzu ve boş şişelerin yığın yığın dizildiğini görüyorsunuz. Bu rüya, kişinin iş hayatındaki bir değişikliğe veya kararsızlığa işaret edebilir. Kel bir adamın size "hoşgeldiniz" dediğini ve babanızın yanınızda olduğunu görüyorsunuz. Bu rüya, kişinin iş hayatındaki bir değişikliğe veya kararsızlığa işaret edebilir. Ayrıca kişinin babasına ihtiyacı olduğunu ve babasının ona destek olduğunu gösteriyor olabilir. Rüyanızda bir kadın ve çocukla ilgili de bahsettiniz, kadının sizin yüzüne bakmaması kişinin duygusal olarak kapalı olduğunu gösteriyor olabilir. Rüyada yerde oturuyolarda ve yemek yemiyorlardı, kişinin iş hayatındaki bir değişikliğe veya kararsızlığa işaret edebilir. Rüyada saat 7 olduğunu görüyorsunuz ve karşınızdaki kişilerin saat 9 olduğunu söylüyorlar, kişinin iş hayatındaki bir değişikliğe veya kararsızlığa işaret edebilir. Rüyada bir fabrika içinde olduğunuzu ve şık giyimli bayanlar ve takım elbiseli erkekler görüyorsunuz, kişinin iş hayatındaki bir değişikliğe veya kararsızlığa işaret edebilir. Rüyada bir arkadaşınızı görüyorsunuz, kişinin duygusal olarak bağlı olduğu bir kişiyle ilgili olabilir. Rüyada Ersun abinizi ve teyzinizi görüyorsunuz, kişinin ailesiyle ilgili endişelerinin olduğunu gösteriyor olabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!