Rüyada Fırtına ve Siyah Renk: Korku ve Endişenin İfadesi

ruyada-firtina-ve-siyah-renk-k

Rüya:

Iyi gunler hocam. Umarım rahatsız etmiyorumdur. Size bir rüyamı soracaktım. Ben cevap bulamadım. Hocam rüyamda bir adadaydik ve kara bir fırtına rüzgar ve yağmurla beraber geliyordu. Ama hortum gibi dar bir iki evin arasındaki herseyi yutuyordu. Ama bu hortumun içinde cinler vardı. Ve yakaladıkları insanlar siyah renge bürünuyorlardi toprak dahi siyah oluyordu. Bende rüyada üzerimde beyaz bir cübbe vardı. Ve hortuma karşı felak nas ve diğer süreleri okuyarak kontrol altına almaya çalışıyordum. Surenin bitimine yaklasinca yüksek bir sesle rüyada Allahü Ekber diye bağırdım ve ellerimi fırtınaya doğru yönelttim ve o fırtına iki evin arasında geldiği gibi yok olup gitti. Sizce bunun bir anlamı olabilir mi?

Cinsiyet: Erkek

Rumuz: M**

Doğum Tarihi: 1991-12-12

Yorum:

Rüyanızda bir adada olduğunuzu ve kara bir fırtına, rüzgar ve yağmurla birlikte gelen bir hortumun insanları siyah renge büründürdüğünü ve toprağı da siyah ettiğini görmeniz, kişinin gerçek hayatta korkunun ve endişenin olduğunu gösteriyor olabilir. Rüyada üzerinizde beyaz bir cübbe olduğunuzu ve hortuma karşı Felak Nas ve diğer süreleri okuyarak kontrol altına almaya çalıştığınızı görmeniz, kişinin gerçek hayatta korkunun ve endişenin üstesinden gelmeye çalıştığını gösteriyor olabilir. Rüyada surenin bitimine yaklaştıkça "Allahü Ekber" diye bağırdığınız ve ellerinizi fırtınaya doğru yönelttiğinizi görmeniz, kişinin gerçek hayatta korkunun ve endişenin üstesinden gelebileceğine inanmaya çalıştığını gösteriyor olabilir. Ancak rüyaların anlamı kişinin kişisel duygusal veya psikolojik durumlarını yansıtabilir, kişinin gerçek hayatta yaşadığı olaylarla ilgili olmayabilirRüyaların anlamını anlamak için kişinin kişisel hayatına ve duygusal durumuna bakmak gerekir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerindeki-sirrin-aydin

Deniz Fenerindeki Sırrın Aydınlığı

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Renkli balıklar yüzüyor, martılar gökyüzünde dans ediyor. Denizin altından dev bir inci kabuğu yükseliyor ve içinden bir deniz kızı çıkıyor. Bana gülümsüyor ve elindeki bir deniz yıldızını uzatıyor. Onu aldığımda, deniz yıldızı parlıyor ve tüm okyanus aydınlanıyor. Bu rüya, içsel yolculuğun ve keşfin sembolü olabilir.

ruyada-dagin-zirvesinde-huzur

Rüyada Dağın Zirvesinde Huzur

Büyük bir dağın zirvesindeyken karlarla kaplı manzarayı seyretmek, iç huzurunu bulduğunuz anlamına gelir. Renkli çiçeklerin altından çıktığı bu yolculuk, doğanın güzellikleriyle büyülenmenizi simgeler.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!