Rüyada Eski Sevgilimin Evine Gitmişim

ruyada-eski-sevgilimin-evine-g

Rüya:

Evden kendi arabamla eski sevgilimin evine geliyorum arkamda annem ve yanında bir kadın var ona teyzem olarak tanıştırıyorum onun evine geliyorum arabamı onun evinin orda bırakıyoruz onun arabasıyla annesine gidiyoruz o beni annesiyle tanıştıracak annesinin yakın bir sokağında durduk bir bayan onunla konuştu kaç zamandır uğramıyorsun konuşamadık diyor bende ondan geldim sana evleneceğim kadını göstermek için dedi sonra arabaya bindik annesine geldik ben annenin elini öptüm çekyata oturdum sonra teyzesi geldi elini öptüm bana bir beyaz zarf verdi içinde çocukluğumun geçtiği odada sana bir süprizim var yazıyordu teyzen hanım kızımız sarma sarmış bizimki illa o sarmalarda bana yedirsin diyo dedi ve beni senin odana götürdü odandaki eşyalara bakarken o yere eğilmiş kutudan bir yüzük çıkardı yüzük tektaş değil ama süslü bir yüzük bu yüzük seninle benim aramdaki hiç kopmayacak bir bağ ve seninle yaşlanmak istiyorum eğer istiyorsan bana evet demen yeterli ben ona cevap vermedim parmağımı uzattım oda yüzüğü taktı bana cevap vermicen mi dedi yüzük parmakta olduğuna göre dedim o Allah diye bağırdı beni kucaklayıp odanda döndürdü. Sonra ne oldu hatırlamıyorum.

Cinsiyet: Kadın

Rumuz: A***

Doğum Tarihi: 1996-11-04

Yorum:

Rüyanızda eski sevgilinizle evlilik niyetinde olduğunuzu ve onun annesinin evine gittiğinizi görmüşsünüz. Bu, sevginizin ve bağlılığınızın hala var olduğunu gösteriyor. Ayrıca, arabanızı bırakıp onun arabası ile gitmeniz, kontrolünüzü veya kendinizi onun yanında rahat hissetmenizi simgeliyor olabilir. Teyzeminizin size bir süpriz yapması ve o süpriz olarak sizinle evlenmek istemesi, hayatınızda belki de yeni bir başlangıç yapmaya hazır olduğunuzu veya evlenmeye hazır olduğunuzu gösteriyor. Ayrıca, yüzük verilmesi, bağlılık ve sadakat simgeliyor. Rüyanın sonunda ne olduğunu hatırlamadığınız için ne olacağını tahmin etmek zor. Ancak genel olarak, rüyanızda gördüğünüz şeyler, evlilik, bağlılık, sadakat, ve yeni bir başlangıçların işaretleri olabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!