Rüyada Derisi Çürümüş İnsan Gördüm

ruyada-derisi-curumus-insan-go

Rüya:

Dershanedeyiz fenci " Derinin bilmem neyi 2.0 ın altına düşünce deri çürür ve zombi gibi gozukursunuz diyo Bizde işte bitince eve donuyoruz Eve dönerken öyle bi insan görüyorum ve kafa ve midem kaldırmıyorum Sonra eve gittim yattım yatağa sonra anneme ne gördüğümü anlatiyordum ( o mutfakta iş yaparken onu ( derisi çürümüş insani)görüp midem bulandigi için yatarak anlatiyordum sonra Annemi duymamaya başladım Uykum geliyo gibiydi Gözlerim karariyo. Anne bayılıyorum diye bağırmaya çalışıyorum ama sesim "anwwbsh" diye çıkıyordu sonra bayıldım ve uyandım

Cinsiyet: Diğer

Rumuz: E*****

Doğum Tarihi: 2011-09-27

Yorum:

Rüyanızda dershanede olduğunuzu ve fenci’nin derinin bilmem neyi 2.0’ın altına düşünce deri çürür ve zombi gibi görüneceğini söylediğini görüyorsunuz. Dershanede bitince eve dönüyorsunuz ve eve dönerken öyle bir insan görüyorsunuz ki, kafanızı ve midenizi kaldıramıyorsunuz. Evde yatıyorsunuz ve annenize ne gördüğünüzü anlatmaya çalışıyorsunuz. Anneniz mutfakta iş yaparken sizi duymamaya başlıyor ve uykuya dalmaya başlıyorsunuz. Gözleriniz kararıyor ve annenize “Anne bayılıyorum” diye bağırmaya çalışıyorsunuz ama sesiniz “anwwbsh” diye çıkıyor ve sonra bayılıyorsunuz ve uyanıyorsunuz.

Bu rüya, kişinin hayatındaki birçok faktörden kaynaklanan endişelerinin ve kaygılarının bir ifadesi olarak görülebilir. Dershanede olmak, kişinin öğrenme ve bilgi edinme sürecinde olduğunu gösterebilir. Fenci’nin deri çürür ve zombi gibi görünecek şey, kişinin hayatta karşılaştığı zorluklar ve belirsizliklerle ilgili bir endişe olarak görülebilir. Eve dönerken gördüğünüz insan, kişinin hayatta karşılaştığı travmalar ve kaygıları temsil edebilir. Annenizle konuşmaya çalışırken sesinizin çıkmaması, kişinin hayatta karşılaştığı zorluklarla baş edememe endişesini temsil edebilir. Bayılmak, kişinin hayatta karşılaştığı zorluklardan kaçma isteğini temsil edebilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerindeki-sirrin-aydin

Deniz Fenerindeki Sırrın Aydınlığı

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Renkli balıklar yüzüyor, martılar gökyüzünde dans ediyor. Denizin altından dev bir inci kabuğu yükseliyor ve içinden bir deniz kızı çıkıyor. Bana gülümsüyor ve elindeki bir deniz yıldızını uzatıyor. Onu aldığımda, deniz yıldızı parlıyor ve tüm okyanus aydınlanıyor. Bu rüya, içsel yolculuğun ve keşfin sembolü olabilir.

ruyada-dagin-zirvesinde-huzur

Rüyada Dağın Zirvesinde Huzur

Büyük bir dağın zirvesindeyken karlarla kaplı manzarayı seyretmek, iç huzurunu bulduğunuz anlamına gelir. Renkli çiçeklerin altından çıktığı bu yolculuk, doğanın güzellikleriyle büyülenmenizi simgeler.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!