Rüyada Değerlendirme ve Destek

ruyada-degerlendirme-ve-destek

Rüya:

Eski oturduğum evde torbalar kapalı kömür ler vardı Bir tane torba enlemesine yatık ve kesik kömür var onlara bakarken kimin olduğunu bilmediğim biri kömürleri ne yapacaksın dedi bense ya satarım yada ihtiyacı olana veririm dedikten sonra yandaki Komşu teyzeyi göreyim dedim o esnada rahmetli annem sanki yanımdaymış . Yanımdaymış hissi oldu ama annemi görmedim ,konuşmadım. Yorumunuz için teşekkür ederim

Cinsiyet: Kadın

Rumuz: S***

Doğum Tarihi: 1970-06-05

Yorum:

Rüyanızda eski oturduğunuz evde torbalar içinde kapalı kömürler bulmanız ve bu kömürleri ne yapacağınızı söylerken bilmediğiniz birine karşılık vermeniz, gerçek hayatta sizin için önemli olan bir şeyi ya da fırsatı ele alma veya değerlendirme ihtiyacını temsil edebilir. Kömürler, enerji veya güç gibi anlamlar taşıyabilir. Rüyanızda kesik ve yatık olan kömürleri görmeniz, gerçek hayatta sizin için önemli olan bir şeyin zayıf ya da bozuk olduğunu gösterebilir. Rüyanızda konuşmadığınız veya görmediğiniz ama yanınızda hissettiğiniz rahmetli annenizi görmeniz, gerçek hayatta sizin için önemli olan bir şeyi yaparken annenizin desteğini veya yol göstericiliğini aradığınızı gösterebilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!