Rüyada Annem ve Babamla Arabadayız

ruyada-annem-ve-babamla-arabad

Rüya:

Bir gece annem ve babam beni arabayla bir yere bıraktılar . Arabadan inmeden önce babam çok dikkatli ol dedi . Ben de dedim ki siz de benimle gelin dedim . Onlar da biz seninle gelemeyiz dediler .ben arabadan indim yokuştan çıkmaya başladım , çıktığımda önümde birsürü otel vardı çok büyükleri . Otelin bahçesinden müzik sesleri geliyordu , konser tarzı bir şeydi . Sonra otele doğru yürümeye başladım . Yan tarafımda demirlerden atlayan yani kaçmak isteyen çocuklar vardı . Kaçtılar . Sonra ben otele girdim kimse yoktu , yukarı çıktım kapıları gezerken bi odanın önünde durdum, kapının üstünde odanın numarası yazıyordu 93 numarası yazıyordu. Bende içeri girdim , eşyalarımı yerleştirdim sonra yatak yumuşak mı diye kontrol etmek için üstüne oturdum . Çok rahattı. Sonra aşağı indim otelin bahçesinden konser sesleri gelmeye devam ediyordu . Biraz yürüdükten sonra çok az görmeye başladım bir kadın şarkı söylüyordu, yanımdan insanlar geçiyordu . Çok garip bir rüyaydı , bi anlamı var mı acaba 1 yıl geçti ama hala hatırlıyorum bu rüyayı , aklımdan çıkmıyo ve o sayıyı hiç unutmuyorum 93 sayısını. O sayının anlamı ne ? Lütfen en kısa zamanda bana yorumlayıp yollarmısınız ?

Cinsiyet: Kadın

Rumuz: H***

Doğum Tarihi: 2009-03-08

Yorum:

Rüyanızda araba ile gittiğiniz yer, gelecekteki bir yolculuğunuzu temsil edebilir. Babanızın sizi uyarması, endişelerinizi veya kaygılarınızı temsil edebilir. Otel ve konser, kendinizi rahat ve eğlenerek ifade etmeye çalıştığınız bir ortamı temsil edebilir. Kaçmak isteyen çocuklar, kendinizi kontrol etmekte zorlandığınız veya kaçmak istediğiniz duygusal durumları temsil edebilir. Odada 93 numarası, belki de daha önce yaşadığınız veya şimdiki zamanda karşılaştığınız bir olayı veya durumu temsil edebilir. Rüyanızın gerçek anlamını tam olarak bilemiyorum ama siz rüyanızda gördüğünüz semboller ve sayıların size özel anlamlarını keşfedebilirsiniz.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!