Oğlak Burç Yorumları 31 Ocak 2023

Oğlak burcunun 31 Ocak 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 31 Ocak 2023 Salı günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 31 Ocak 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 31 Ocak 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 31 Ocak 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 31 Ocak 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Ocak 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün bir noktada, biraz huzursuz hissediyorsunuz ve devam etmek için neredeyse ezici bir dürtü hissediyorsunuz. Çoğu durumda, onu takip etmeli ve sonunda nereye vardığınızı görmelisiniz.


31 Ocak 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Acele etmeyin. Şu anda hayatında bir değişiklik yapmak istiyorsan, bunu yavaş yavaş yap.


31 Ocak 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

İkizler ayı Merkür ile dengesiz bir açı oluşturduğundan, sağlığınıza dikkat etmediyseniz, sevgili Oğlak, evren sizi biraz dürtecektir. Hemen şimdi zihin/beden bağlantısını benimsemeye çalışın ve bol miktarda besleyici yiyecek yediğinizden, gerindiğinizden ve susuz kaldığınızdan emin olun. Zihinsel ve fiziksel ihtiyaçlarınızı kontrol etmeyi hatırladığınız sürece, enerji seviyeleriniz ve verimliliğiniz öğleden sonra yuvarlanırken artmaya başlayacaktır. Bu gece daha sonra Luna, puslu Neptün ile karşı karşıya geldiğinde ve keskin fikirlere sahip olmazsanız düzensizlikle ilgili sorunları tetikleme tehdidinde bulunduğunda kafa karışıklığına dikkat edin. ‘


31 Ocak 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür retrosu çok net ve spesifik hareketlere sahiptir Oğlak. Neyse ki, son çetrefilli işiyle ilgili bölümü kapatacak ve sayfayı çevirecek. Bunun nedeni, gölge sonrası aşamasını yakında bitireceği için, neşeyle yüklü olması ve gözleri ufukta doğru düzgün düşünmesidir. Kişisel veya romantik hayatınızla yanlış hizalanmış bağlantılarınız varsa, şimdi affetme ve unutma ya da en azından havayı temizleme zamanı. Geçmişe takılma. Değiştirilemez. Siz kaderinizin efendisisiniz ve geleceğinizi her zaman yukarıdaki kozmosla birlikte yaratıyorsunuz.


31 Ocak 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş ve para oldukça iyi gidiyor olmalı Oğlak. Bugün Kova burcundaki güneş İkizler burcundaki Ay ile üçgen açı yaptığından, evrenin sizin lehinize çalıştığını hissedebilirsiniz. Hava üçgeni zihinsel ve sosyal olarak uyarıcıdır, bu nedenle başkalarıyla etkileşim kurarken iş hayatınızın ne kadar iyi olduğunu fark edebilirsiniz. Birisi, kendi profesyonel ve finansal güvenliğinizi perspektife sokan bir şey söyleyebilir. Bu, para meselelerinize, değerlerinize ve işinize bakış açınızı yeniden tanımlamanıza yardımcı olabilir. Hatta yeni bir şey yapmak için ilham bile alabilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.