Oğlak Burç Yorumları 18 Ocak 2023

Oğlak burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 18 Ocak 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 18 Ocak 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Ocak 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Halkınızı kasıp kavuran büyük, yeni şey hakkında pek emin değilsiniz ve bunu söylemekten korkmamalısınız. Kimse dinlemese bile, haklı olduğun kanıtlandığında konuştuğunu hatırlayacaklar.


18 Ocak 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Günlük rutininizi değiştirmek kulağa olduğundan daha kolay geliyor, ancak çabaya değer.


18 Ocak 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, bugün Merkür dururken ve Yay burcundaki ay şifalı asteroit Chiron’a öpücük gönderirken, diğer insanların duygularını algılama beceriniz telaffuz edilecek. Şefkatli doğanız, sizi ihtiyacı olan biri için destek kaynağı olmaya itiyor olsa da, bu süreçte kendinizi tüketmemeye çalışın. Minnettarlığınızı harekete geçirmek için bir dakikanızı ayırın ve akşamın ilerleyen saatlerinde Luna, Venüs’e bir öpücük göndererek duyularınızı ve maddi alemlerle bağlantınızı artırdığında sizi çevreleyen güzelliği takdir edin. Bu hisler aynı zamanda size lüksü kucaklama izni verecek ve kendinizi şımartmanız için ideal bir fırsat olacaktır.


18 Ocak 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir girdabın ortasında haftalarca döndükten sonra, hayatın sana daha iyi haberleri var Oğlak! Kozmik habercimiz zihinsel Merkür burcunuzda uyandı ve uçurumlarınıza ve dağ zirvelerinize tırmanmaya karar verdi! Bu süre zarfında size büyük bir içgörü, bilgelik ve vizyon armağan edecek. O, güneşteki ilk kimlik evinizin izini sürerken, herkesi – özellikle de önemli bir başkasını veya potansiyel bir talibi – en iyi saldırı planına sahip kişinin siz olduğunuza ikna edecek kazanan kelimelere ve fikirlere sahip olacaksınız. Yine de, Merkür’ün hileci bir gezegen olabileceğini unutmayın, bu da bu gücü arzularınızı baştan çıkarmak için de kullanabileceğiniz anlamına gelir.


18 Ocak 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel bir ortamda kendinize güveniyor musunuz Oğlak? Merkür retrosu sırasında son birkaç haftadır özgüveniniz olması gerektiği yerde olmayabilir. Merkür doğrudan burcunuzda olduğuna göre, kim olduğunuz ve işte masaya ne getirdiğiniz konusunda giderek daha fazla kendinize güvenmeyi bekleyin. Ancak, burcunuzdaki güneş burcunuzdaki Plüton ile kavuştuğu için, sizi başarıdan alıkoyan tüm güvensizlikleri veya engellemeleri yok ederek istikrara kavuşmanız gerekecek. Profesyonel ortamınızda ilerlemek için gücünüzü yeniden kazanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.