Kova Burç Yorumları 28 Ocak 2023

Kova burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 28 Ocak 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Ocak 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sen ve sevgilin bugün işleri kızıştırıyorsunuz ve daha mutlu olamazsınız. Elbette, şu anda bir şekilde bekarsanız, o romantik enerjinin bir yere gitmesi gerekir – o yüzden dışarı çıkın ve sallayın!


28 Ocak 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şişirilmiş bir egosu olan biri bugün kendi mezarını kazacak – bırakın yapsınlar.


28 Ocak 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, güneş kader düğümleriyle sert bir t-kare oluştururken, artan duygular bugün kendini kapatmana neden olabilir. Bu kozmik iklim, gerçekte kim olduğunuz ve önünüzdeki yolun ne getireceği konusunda da belirsizlik yaratabilir. Yine de, güveninizi zedeleyen düşünce kalıplarına yenik düşmekten kaçınmalısınız. Bu akşam Boğa burcunun ayı Merkür ile aynı hizaya geldiğinde, sizi iç gözlemi kucaklamaya teşvik ettiğinde, kendinize evden eğilme izni verin. Ay, Uranüs’le yakınlaştığında, hoş sürprizler mekanınıza canlılık getirecek ve onu geleneksel rutinlerinizden kurtulmak için iyi bir zaman haline getirecek.


28 Ocak 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova burcu, spontane ve seksi maceralara her zaman açıksın. Bugünün kozmik havası içinizdeki bu alevi benzin gibi besleyecek! Güneşin ilk kimlik evinizdeki güneş – burcunuz – ve kudretli Mars uyum içinde çalışırken, ruhunuzda muazzam bir karizma ve manyetik çekicilik dalgası hissedeceksiniz. Öncülük ettiğiniz ve cesurca ifade edip baştan çıkardığınız sürece, şehvetli arzularınızı oldukça kolay bir şekilde tezahür ettirebilirsiniz. Birisi ilgilenmiyor gibi görünüyorsa, ilginizi ilgilenecek birine yöneltin. Bu parıldayan hava, neredeyse herkesi tutku, seks ve serbest bırakma için aç bırakacak. Güveninizi sızdırın ve diğerlerinin başlarını çevirmesini izleyin.


28 Ocak 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye odaklanmak istiyorsun Kova? Güneş burcunuzdaki Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ve Akrep burcundaki Güney Düğümü ile kare açı yaparken, iş-yaşam dengenizde neye öncelik vermek istediğinizi düşünün. Kariyer yolunda ilerlemek cazip gelse de, eviniz ve ailenizle ilgili kişisel konulara odaklanmak için bir adım geri atmanız gerekebilir. Bu ayarlamaları yapmak konfor alanınızın dışında olabilir, ancak çok ihtiyaç duyulan bir hız değişikliği olabileceğinden buna değer olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.