Kova Burç Yorumları 16 Ocak 2023

Kova burcunun 16 Ocak 2023 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 16 Ocak 2023 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 16 Ocak 2023 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 16 Ocak 2023 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 16 Ocak 2023 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 16 Ocak 2023 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Ocak 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sadece yere yatın ve bugün diğerlerinin ısınmasına izin verin – kendinize yöneltilen herhangi bir şeyi duyamayacak kadar hassassınız. Balınla kucaklaşmak için iyi bir zaman.


16 Ocak 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün, zorlu bir şeye olan derin özleminiz yüzeye çıkıyor.


16 Ocak 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah, Akrep ayı Uranüs ile karşı karşıya gelirken, karamsar meslektaşlarınız tarafından hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Pasif-agresif mizaçlara tepki vermek gününüze yalnızca keder getirecek olsa da, insanlar şu anda ruh hallerini izlemekte zorlanacaklar. Özellikle fazla çalışma eğiliminiz varsa, bu öğleden sonra ay ve Venüs kare açı yaparken kendinizi kontrol ettiğinizden emin olun. Bu titreşimler, mesleğinizde yeterince değer görmediğinizi düşünüyorsanız da sürtüşme yaratabilir, ancak konuyu başka bir zaman ele almak akıllıca olabilir. Bu gece Luna ruhani Neptün’e bir öpücük üflerken lüks bir banyo ile rahatlamayı planlayın.


16 Ocak 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Asteroitler astrolojide de büyük güce sahiptir Kova. Meydana gelen temel eğilimler için önce ışıklarımıza ve gezegenlerimize baksak da, asteroitler bize insan ruhunun evrimi hakkında daha fazla fikir veriyor. Juno, evlilikle bağları olduğu için ilişkiler söz konusu olduğunda en önemli asteroitlerden biridir. Efsaneye göre, Jüpiter’in karısıydı, bu yüzden ölümsüz bağlılığı ve sadakatiyle de tanınmaya başlandı. Juno Koç burcuna girerken, aşk bölümünde bağımsızlık, tutku ve maceraya daha fazla odaklanmayı bekleyin!


16 Ocak 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, iş-yaşam dengenize öncelik vermenin zamanı gelmiş olabilir. Akrep’teki sonbahar ayı, burcunuzdaki Venüs’ü kareye alırken Boğa’da geri giden Uranüs ve Kuzey Düğümü ile karşı karşıya geldiğinde ihtiyaçlarınızı ilk sıraya koyun. Venüs yanınızdayken, bir tavır alırken daha rahat hissetmenize yardımcı olacak bir profesyonel olarak yayıyorsunuz. Ancak sizi oyundan uzaklaştırabilecek her türlü aşırı saplantıdan kurtulmanız gerekecek. Özellikle kariyerinizde ve özel hayatınızda daha rahat hissetmek istiyorsanız, iş-yaşam dengenizi korumanın daha iyi bir yolunu bulun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.