Kova Burç Yorumları 12 Ocak 2023

Kova burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 12 Ocak 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 12 Ocak 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

12 Ocak 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Biraz yavaşlıyor gibisin ve istediğin tam olarak bu olmasa da, çok önemli – başka bir neden yoksa dinlenebilirsin. Arkadaşlarla rahatlamak ve her şeyi kendi haline bırakmak için iyi bir zaman.


12 Ocak 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Aniden, kariyeriniz ön plana çıkıyor. Patronla yüz yüze görüşmeye odaklanın.


12 Ocak 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Venüs ve Chiron arasındaki tatlı değiş tokuş sayesinde bugün kendinizden bahsetmenizde ve başarılarınızla gurur duymanızda bir sakınca yok. Bu sırada Mars, İkizler burcundaki geri hareket yolculuğunu sonlandırarak güveninizi artırır ve özel biriyle flört etmek için ideal bir fırsattır. Öğleden sonra Ay, Pluto ile aynı hizaya geldiğinde, üzerinizden atmaya çalıştığınız tüm kötü alışkanlıklardan veya davranış kalıplarından kurtulmanıza yardımcı olacak dönüştürücü bir enerji tezahür edecek. Bu akşam, ay uyumlu Terazi’ye ve güneş dokuzuncu evinize geçtiğinde, önümüzdeki günlerde maneviyatınızla yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olacak bir değişim hissedeceksiniz.


12 Ocak 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova burcu, silahlarınıza bağlı kalma ve her şeye sebat etme gücünüz olduğunu bilme konusunda en iyi burçlardan birisiniz. Bunun nedeni Sabit işaret yönteminizdir. Ancak, son birkaç ay muhtemelen sizi test etti bile! Tutkunun, seksin, dürtünün ve savaşın gezegeni olan Mighty Mars, benzer bir hava burcunda geri gidiyordu. İkizler’de Mars, herkesin fikir ve iletişim konusunda ateşlenmesine neden oldu. Bu, başkalarıyla nasıl bağlantı kurduğunuza ve ilişkilerde kendiniz ve fikirlerinizi savunmanıza dikkat çekti. Ortaya çıkan tüm zorlukların kaderinde olduğunu bilin.


12 Ocak 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova burcu, konuşmanın nasıl gittiği konusunda endişelenme. İş arkadaşlarınızla veya iş hakkında konuşmak, burcunuzdaki Venüs Koç burcundaki Kayron’a 60’lık açı yaptığında biraz stresli olabilir. Venüs sizin tarafınızda olsa da, gün boyunca belirli yorum veya geri bildirimlerle ilgilenmek için kendinize olan güveniniz olması gerektiği yerde olmayabilir. Mars’ın bugün daha sonra doğrudan İkizler burcunda duracağı göz önüne alındığında, bu, profesyonel olarak kendinizi ifade etme konusunda kendinize daha fazla güvenmenize yardımcı olabilir veya en azından Chiron’un altmışlık üzerindeki etkisinin potansiyel acısından hoş bir şekilde dikkatinizi dağıtabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.