Kova Aylık Burç Yorumları Neler? Kova Aylık Burç Yorumu 2023 Şubat

Kova burcunun Şubat ayı için burç yorumları neler? Kova burcunun Şubat ayı neler bekliyor? Kova burcunun Şubat ayı aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun Şubat ayı iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun Şubat ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu Şubat ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu Şubat Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

3 Şubat’ta yoğun güneş ilginç ana gezegeniniz Uranüs’le kare açı yaptığında çok fazla öngörülemezlik var ki bu tam da sevdiğiniz gibi! İşlerin dengesiz olmasına aldırmazsınız ve mükemmel partneriniz ideal olarak küçük tuhaflıklarınıza katlanacak biridir. Gerçekte olduğun kişi olma özgürlüğüne sahip değilsen, Kova, uzun vadede mutlu olmayacaksın.

Sekizincide daha olumlu, iyimser bir Venüs-Uranüs sekstili belirir ve romantik etkileşimlerinize ve konuşmalarınıza bir heyecan unsuru ekler. Bekarsanız, sizden çok farklı olan ve/veya her zamanki “tipiniz” olmayan insanlarla yeni ilişkiler kurmak için harika bir zaman. Zaten birine bağlı mısın? Dışarı çıkın ve dünyayı birlikte keşfedin.

19 Şubat’ta ruhsal olarak uyanmış Balık burcundaki yeni ay, sezginizi geliştirir ve sizi daha yüksek bir ruhsal düzleme sokar. Bir randevunun veya partnerin aklını okuyabildiğini mi düşünüyorsun? Mümkün. Bu aydınlanmış lunasyon sırasında büyülü anlar yaşanır.

Bu kez bilgi gurusu Merkür ile yirmi birinci evdeki dengesiz Uranüs arasındaki bir başka gergin kare, sizin düzeltmeyi yeterince umursamadığınız romantik aksiliklere ve yanlış iletişimlere neden olabilir. Küçük tartışmaları ve anlaşmazlıkları çok uzun süre çözümsüz bırakmak aşk hayatınıza gerçekten zarar verebilir, bu yüzden bir noktada bunları tekrar gözden geçirmelisiniz.


Kova Burcu Şubat Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Yeni bir sürpriz ayına hoş geldin Kova! Merkür yedincide gerileme sonrası aşamasını bitirirken, Şubat size inanılmaz haberler getiriyor. Bu sevimli enerji, 5 Şubat’taki Aslan dolunayıyla vurgulanır ve size bolca refah ve şans getirebilir. Öngördüğünüz her şeyi alıp işte yeniden canlandırabileceksiniz. Bu sefer başarılı olabilir ve büyük profesyonel adımlar atabilirsiniz.

18’inde Balık mevsimine girerken ekip çalışmanız için takdir edilebilirsiniz, bu da iş arkadaşlarınızdan alkış almanıza veya patronunuzdan zam almanıza bile yol açabilir.

19 Şubat, kıvılcımların uçacağı zamandır. Bir süredir aklınızda kalan profesyonel bir vizyonu yeniden gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Ekibiniz, yönetiminiz ve meslektaşlarınızla bunun hakkında konuşun. Ne de olsa, iki veya üç kafa birden iyidir. O gün yeni ay size daha fazla finansal istikrar getirebilir ve fikirlerinizden para kazanmanızı sağlayabilir. Bu ay şans sizden yana, her ne kadar olasılıklar size karşıymış gibi görünse de.


Kova Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Kendinden Emin ve İyimser

Ayın tadısın Kova, çünkü burcundaki güneş sana ışıltılı bir ışıltı veriyor ve çekici faktörünü artırıyor. En iyi niteliklerinizi sergileme, en kişisel ihtiyaçlarınızı karşılama ve kalbinize yakın olan plan ve projelere odaklanma fırsatlarına sahip olacaksınız. Ve diğerleri sizi bencil olmakla suçlayabilirken, şimdi kendinize bir şeyler verme zamanı.

Yine de 5 Şubat’ta karşıt burcunuzdaki Aslan burcundaki dolunay biraz gerginliğe neden olabilir. Halının altına süpürülen duygular taşabilir ve onları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Artı, karışımdaki sinirli Uranüs ile, daha sonra pişman olmaya başladığınız bir dürtüyle bir şeyler yapmak için cazip olabilirsiniz. Her şey sakinleşene ve siz durumu daha net görene kadar beklemek akıllıca olacaktır.

On birincide, konuşkan Merkür burcunuza girerek kendinizi ifade etmeniz için size güç veriyor. Tartışılacak herhangi bir sorununuz varsa, şimdi tam zamanı.

18 Şubat’ta güneşin Balık burcuna geçmesi, yaklaşık dört hafta boyunca kişisel finans bölgenizi öne çıkaracak. Bu, değerlendirme yapmak ve paranızın sizin için daha fazla çalışmasını nasıl sağlayabileceğinizi düşünmek için iyi bir fırsat. Ve bir ek iş başlatmak için can atıyorsanız, her zaman artık ihtiyacınız olmayan eşyaları satarak başlayabilirsiniz.

On dokuzunda Balık burcundaki yeni ay, kontrolü elinizde tutmanıza ve mali durumunuzla ilgili stres ve kaygıyı ortadan kaldırmanıza yardımcı olacak bazı para yönetimi alışkanlıklarını başlatmak için iyi bir zaman.

Son olarak, keyifli Venüs 20 Şubat’ta dinamik Koç burcunda, iletişim bölgenizi öne çıkarıyor. Grafiğinizin bu bölümü enerjiyle dolup taşmaktadır, bu yüzden doğru insanlarla bağlantı kurmak için bu fırsatı kullanın ve uzağa gidebilirsiniz. Bu, bir süredir görmediğiniz insanlarla iletişim kurmak ve sohbet etmek için harika bir zaman.


Kova Burcu Şubat Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

5 Şubat’ta dolunay Aslan’dayken aya romantik bir notla başlarsınız. Bu sizin en iyi randevu gecenizdir çünkü aşık olduğunuz kişiden sevgiliniz olmasını isteyecek kadar cesur hissedersiniz. Aşk hayatınızda, kışın geri kalanında sizi sıcak tutacak bir ateş yakın.

Hâlâ bekarsanız, Merkür on birincide burcunuza girdiğinde kendinizi oraya koyun. Bu, ilk buluşmalara çıkmak ve yeni insanlarla tanışmak için harika bir zaman çünkü en iyi yönünüzü sergileyeceksiniz. Sadece sözlerinizle birini baştan çıkarmak için biraz zihinsel ön sevişme yapın.

Bununla birlikte, 18 Şubat’ta güneş Balık burcuna girdiğinde, kendinizi güvende ve emniyette hissetmenizi sağlayacak biriyle anlaşmak için iyi bir zaman olabilir. Sizinle ilgilenecek ve özgüveninizi artıracak birini bulursanız, bu rüya gibi bir ortaklık olabilir. Aşkı hisset, Kova!

On dokuzunda yeni ay Balık burcundayken ayı esprili ve şehvetli bir notla bitirin. Sadece konuşmak için bile olsa, uzun kış gecesini birlikte geçireceğiniz herkesi yatağınıza çekmek için kelimelerinizi kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.